LOCALIZARE
Hotelul Olga Studios este situat nu departe de plaja Gournes. Plaja Tobrouk Beach este la 2,9 km de hotel, iar statia de autobuz este la 5 minute de mers pe jos. Ambrosia Taverna si Elpis Cocktail Bar sunt situate la 7 minute de mers pe jos. Plaja Kokkini Chani este la cativa pasi. Aeroportul Nikos Kazantzakis se afla la 10 minute de mers cu masina.

FACILITATI
Plaja: cea mai apropiata plaja se afla la 5 minute de mers pe jos.
Piscine: piscina in aer liber.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment pentru copii: jocuri de societate, loc de joaca.
Parcare gratuita.

RESTAURANT
Complexul Olga Studios are un snack bar. Oaspetii pot comanda mancare si bauturi in camere. Cele mai apropiate restaurante sunt la 250 m, magazine si baruri sunt la 450 m.

CAMERE
Proprietatea dispune de 10 camere. Toate camerele au aer conditionat, TV cu multe canale si balcon. Pentru self-catering sunt disponibile un fierbator electric, frigider si ustensile de bucatarie. Camerele si studiourile ofera vedere la Muntii Cretei sau la piscina. 

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion TSR-HER Day 1 2023 Timisoara - Heraklion; ; ; ; Avion HER-TSR Day 1 2023 Heraklion - Timisoara; Package discount; Package commission; SPO 7

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Olga Studios, Creta, Grecia