Hotelul Silva Buşteni se află la poalele Munţilor Bucegi, la doar 10 metri de telecabina spre Babele.

Facilitati hotel : 230 de locuri in camere duble standard si superioare,Serviciu de recepţie 24h,Seif la recepţie,Spălătorie,Camera de bagaje,Parcare gratuita, în limita locurilor disponibile,Restaurant/Bar/Terasa de vara,Loc de joaca pentru copii,Tenis de masă,Biliard,Centru Business - 5 sali de conferinta cu capacitate intre 10 si 70 de locuri.

Facilitati camere : balcon - la camerele duble standard, Televiziune prin satelit, Sistem de inchidere electronic, Acces la Internet wireless, Telefon, Mini bar, Cada de baie sau cabina de dus, Pătuţ sau pat suplimentar (capacitate max.: 1), Uscător de păr, Accesorii de baie

~
Servicii incluse : - cazare cu mic dejun. - Cina Bufet in Seara de Inviere; - Intampinare cu oua rosii, cozonac si vin dupa Slujba de Inviere; - Cina Festiva de Paste; - fisa cont 250 lei / adult / sejur; - GRATUIT 1 noapte de cazare cu mic dejun pentru cei care doresc sa isi prelungeasca sejurul; - Atelierele Iepuraşului; cinema Kids cu desene animate / filme pentru copii, - Internet wireless, Informatii suplimentare: - ziua hoteliera incepe la ora 14:30 si se termina la ora 11:30. Cardul de acces in camera expira automat la ora 11:30; - taxele NU sunt incluse in tarife si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun.
- Cina Bufet in Seara de Inviere;
- Intampinare cu oua rosii, cozonac si vin dupa Slujba de Inviere;
- Cina Festiva de Paste;
- fisa cont 250 lei / adult / sejur;
- GRATUIT 1 noapte de cazare cu mic dejun pentru cei care doresc sa isi prelungeasca sejurul;
- Atelierele Iepuraşului; cinema Kids cu desene animate / filme pentru copii,
- Internet wireless,

Informatii suplimentare:
- ziua hoteliera incepe la ora 14:30 si se termina la ora 11:30. Cardul de acces in camera expira automat la ora 11:30;
- taxele NU sunt incluse in tarife si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

din DE ORIUNDE catre Hotel Silva - Oferta Paste, Busteni, Romania

Verifica tarife si disponibilitate