Amplasare: hotelul Olanesti & Medical Spa este situat in centrul statiunii Baile Olanesti.

Facilitati hotel: 204 camere moderne in regim single, duble si apartamente, 2 restaurante, baza de tratament Medical Spa, laborator propriu de analize medicale, de hematologie si biochimie, bar de ape minerale, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, parcare.

Facilitati camere: Wi-Fi, TV, AC, birou, minifrigider, baie cu cabina dus, uscator par. Majoritatea camerelor au balcon.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun; - acces gratuit la Centrul Spa - este limitat si se face pe baza de programare la sosire; - parcare (in limita locurilor disponibile); - acces Wi-Fi. Informatii suplimentare: - micul dejun se serveste in sistem bufet suedez sau variante de meniu in cazul in care numarul de turisti este mai mic de 15 persoane. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu mic dejun;
- acces gratuit la Centrul Spa - este limitat si se face pe baza de programare la sosire;
- parcare (in limita locurilor disponibile);
- acces Wi-Fi.

Informatii suplimentare:
- micul dejun se serveste in sistem bufet suedez sau variante de meniu in cazul in care numarul de turisti este mai mic de 15 persoane.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Olanesti - Oferta Standard - 5 nopti, Baile Olanesti, Romania