Nikos Hotel este o proprietate de 2 stele situată în Malia (Creta) care oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la grădină. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele confortabile de la Nikos Hotel au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La proprietate există o cafenea care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Nikos Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie. Nikos Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor cu canale prin satelit. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

vezi mai multe

Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopti cazare;

Masa in funcție de hotelul ales;

Asistenta turistica.

vezi mai multe

Taxa hotel - se plateste la fata locului;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale;

Asigurare COVID (storno+medicala).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Baia Mare catre Nikos Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate