Ziua 1
(09.12.2021) Plecare din Bucuresti ora 22:00 (PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI) pe traseu Giurgiu- Ruse - Bulgaria.

Ziua 2
(10.12.2021) Se viziteaza Manastirea Rila, cu moastele Sfantului Ioan de Rila - cunoscut ca ocrotitor al poporului bulgar si unul dintre cei mai reprezentativi sfinti ai Bisericii Ortodoxe Bulgare. Se continua drumul spre Grecia cu vizitarea Manastirii Sf.Efrem Sirul, situata la poalele Muntelui Olimp. Cazare Hotel in zona Volos.

Ziua 3
(11.12.2021) Mic dejun. Plecare spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare Hotel in Corfu. BONUS! TRANSFER CU AUTOCARUL LA CATEDRALA SF. SPIRIDON PENTRU A PARTICIPA LA SLUJBA DE PRIVEGHERE.

Ziua 4
(12.12.2021) Mic dejun. Deplasare la Biserica care adaposteste moastele intregi ale Sf. Spiridon pentru a participa la Sf. Liturghie, Catedrala Metropolitana cu moastele Sf. Imparatese Teodora, Manastirea Sf. Muc. Paraschevi, unde se afla mana dreapta a Sfintei si parte din moastele Sf. Iosif din Zakynthos, apoi optional (10 euro / pers) vizita Manastirea Paleokastrita (cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului). Cazare Hotel in Corfu.

Ziua 5
(13.12.2021) Mic dejun. Traversare cu ferry-boat-ul catre Igoumenitsa si continuarea drumului spre Volos. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor). Vizitarea Complexului Monahal Meteora (se viziteaza 2 manastiri). Cazare Hotel in zona Volos.

Ziua 6
(14.12.2021) Mic dejun. Vizitam Manastirea Dyonissos situata la poalele Mt. Olimp. Continuarea drumului spre tara cu oprire in Salonic - al doilea oras ca marime al Greciei unde vizitam Catedrala Sf. Dimitrie - moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.BONUS! TRANSFER CU AUTOCARUL LA   CATEDRALA SF. SPIRIDON PENTRU A PARTICIPA LA SLUJBA DE PRIVEGHERE.

PLECARI DIN RM VALCEA, PITESTI, PLOIESTI, TARGOVISTE

TRANSFER GRATUIT din RM VALCEA si PITESTI

Transbordare: 
Targoviste - Bucuresti - retur = 20  euro / pers (Targoviste - Hotel Valahia)
Ploiesti - Bucuresti - retur = 20 euro / pers (Ploiesti - Petrom Metro)
*Transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.
TRANSFER GRATUIT din RM VALCEA (ora 18:00 - Autogara 1 Mai Antares) si PITESTI (ora 19:15 Petrom Podul Viilor)

Manastirea Rila - Insula Corfu - Catedrala Sf Spiridon - Hramul Sf Spiridon - Manastirea Sf Muc. Paraskevi - Manastirea Paleokastrita - Complexului Monahal Meteora - Manastirea Dyonissos - Salonic - Sf Dimitrie Izvoratorul de Mir.

Pretul include: 
-transport cu autocar clasificat pentru curse internationale; 
-ghid turistic atestat; 
-4 nopti de cazare + mic dejun Hotel 3*; 
-preot insotitor.

Pretul nu include: 
-traversarile cu ferry-boat-ul: Igoumenitsa - Kerkira - Igoumenitsa 35 euro / persoana se achita OBLIGATORIU la agentie; 
-asigurarea medicala; 
-Optionalul Manastirea Paleokastrita (10 euro / pers); intrarea la Meteora ( 3 Euro / manastire ); 
-orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include, 
-taxa de statiune / oras 1.5 euro/ noapte/ pers.

Avans minim la inscriere 100 euro / pers, diferenta cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.
 
Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 75 euro / pers.

Grup minim: 25 persoane.

Tarife copii :
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (80 euro)
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (140 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.


Acte necesare : Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.
Nota : locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului

OBSERVATII GENERALE:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Corfu
Transport Autocar Corfu - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bucuresti catre PELERINAJ GRECIA HRAM SF SPIRIDON - METEORA - MANASTIREA RILA, Toate locatiile, Grecia