Ziua 1
Plecare la ora 14:00 din Rm Valcea (Autogara 1 Mai Antares) pe traseul Pitesti (Petrom Podul Viilor 15:15) - Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei - ora 18:00) - Giurgiu - Ruse - Promahonas.

Ziua 2
Sosire in Grecia si continuarea drumului spre Veria pentru vizita Manastirea Panaghia Soumela unde se afla Icoana facatoare de minuni a Fecioarei Maria Panaghia Soumela si o parte din Lemnul Sfintei Cruci pe care a fost rastignit Mantuitorul Iisus si Manastirea Panagia Dovra - ne inchinam la moaste ale Sf Luca al Crimeei. Plecare spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor). Vizitam 1 manastire din cadrul Complexului Monahal Meteora (al doilea mare si important centru monastic ortodox al Greciei, dupa Sf. Munte Athos ). Cazare Hotel in Kalambaka.

Ziua 3
Mic dejun. Plecare catre Lykovrisi unde ne vom inchina la Icoana Facatoare de Minuni aflata la Manastirea Sf. Irina de Hrisolavant. Ne indreptam apoi catre Atena unde ne vom imbarca pe ferry boat din Portul Pireu cu destinatia Insula Aegina. Cazare Hotel in Aegina.

Ziua 4
Mic dejun. Vizita la Manastirea Sf. Treime unde se afla moastele Sf. Nectarie (mare facator de minuni si vindecator al bolnavilor de cancer). Traversare cu ferry-boat-ul (Eghina - Pireu). Plecare spre Nea Makri pentru a vizita Manastirea Buna Vestire cu moastele Sf. Efrem cel Nou. BONUS! Deplasare cu autocarul catre Biserica Sf.Ioan Rusu pentru cei care doresc sa ramana peste noapte la slujba de priveghere a sfantului. Cazare Hotel in Evia (Edipsos).

Ziua 5
Hramul Sf. IOAN RUSUL. Mic dejun. Plecam catre Biserica Sf. Ioan Rusul participare la Slujba de Hram. Ne imbarcam in autocar si plecam spre continent, pe ruta Agiokampos - Glyfa (traversare cu ferry-boat). Ne inchinam la Manastireaa Kato Xenia ce adaposteste doua parti din Braul Maicii Domnului, dar si o icoana facatoare de minuni posibil pictata de Sfantul Evanghelist Luca. Cazare la Hotel in zona Nea Anchialos / Paralia Katerini.

Ziua 6
Mic dejun. Plecam catre Salonic. BONUS! Vizitam si ne inchinam la Biserica Sf. Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.


Experienta pelerinajului este un prilej de improspatare a vietii spirituale si de intarire a credintei. Pacea si bucuria, lumina si sfintenia adunate in inimi prin pelerinaj la locurile sfinte sunt duse de pelerini in casele lor, in parohiile si manastirile lor, in societate.

Transfer gratuit din Rm. Valcea si Pitesti.
Transbordare:
Targoviste - Bucuresti - retur = 20  euro / pers (Targoviste - Hotel Valahia)
Ploiesti - Bucuresti - retur = 20 euro / pers (Ploiesti - Petrom Metro)
*Transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.
 
Pretul include: 
- transport cu autocarul; 
- 4 nopti cazare cu mic dejun in hotel; 
- preot insotitor;
- ghid de turism insotitor.

Pretul nu include: 
- asigurarea medicala;
- traversarile cu ferry-boat-ul Pireu - Eghina - Pireu, Agiokampos - Glyfa - 30 euro/ pers se achita obligatoriu la agentie;
- optional supliment 4 cine - 50 euro / persoana (optiunea pentru cina se achita la agentie inainte de plecare) ; - intrarea la Meteora (3 euro); - taxa de oras 1.5 euro/ noapte/ pers; 
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans: minim 75 euro / pers in termen de 7 zile de la efectuarea rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inaintea plecarii. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.
Supliment single: 60 euro / pers. Grup minim 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet ( 95 euro)
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (165 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare : Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic.  Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului

Observatii:
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
- pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
- transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer;
- prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Eghina
Transport Autocar Eghina - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bucuresti catre PELERINAJ GRECIA HRAM SF IOAN RUSUL - SF NECTARIE - METEORA, Toate locatiile, Grecia