Hotelul Miorita este situat la 150 m fata de centrul statiunii Neptun, 300 m fata de gara si 700 m fata de plaja.

Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar de zi, foisoare, doua sali de conferinte, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, seif, lift, WI-FI gratuit, parcare.

Facilitati camere: TV, minibar, telefon, baie proprie cu dus, unele camere au aer conditionat si balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet suedez; - acces gratuit la piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele gratuite (in limita locurilor disponibile); - acces gratuit la locul de joaca pentru copii; - acces gratuit la internet Wi-Fi in spatii comune, receptie, bar si piscina. Informatii suplimentare: - accesul la piscina hotelului este gratuita numai pentru clientii hotelului, in intervalul orar 08.00-19.00. Sezlongurile sunt oferite gratuit in limita disponibilitatii. Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet suedez;
- acces gratuit la piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele gratuite (in limita locurilor disponibile);
- acces gratuit la locul de joaca pentru copii;
- acces gratuit la internet Wi-Fi in spatii comune, receptie, bar si piscina.

Informatii suplimentare:
- accesul la piscina hotelului este gratuita numai pentru clientii hotelului, in intervalul orar 08.00-19.00. Sezlongurile sunt oferite gratuit in limita disponibilitatii.

Nota:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Miorita - Litoralul pentru toti - Mic dejun, Neptun, Romania

Verifica tarife si disponibilitate