CRETA ROYAL HOTEL

Rethymno Greece
Scaleta, 74100 Crete, Greece

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Creta Royal este un hotel destinat exclusiv adulților și construit pe o plajă cu nisip cu o lungime de 400 de metri, la doar 12 km de centrul orașului Rethymnon de pe Insula Creta. Oferă o zonă spațioasă cu piscină și vedere la mare, precum și cazare in regim de demipensiune. Hotelul se află in zona Skaleta, la 65 km de aeroportul din Heraklion și la 70 km de aeroportul din Chania.

Acest hotel oferă 2 piscine mari cu apă sărată și umbrele, șezlonguri și prosoape de plajă gratuite, precum și unități de cazare in regim de demipensiune și all inclusive.
Creta Royal oferă acces gratuit la internet wireless in zonele publice ale complexului. Există și parcare privată gratuită.

Camerele de la Creta Royal au aer condiționat, TV prin satelit, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, precum și cadă sau duș. In plus, camerele au terasă sau balcon privat cu vedere la mare, la Munții Cretei sau la piscină și la grădină.

Oaspeții pot face plajă pe unul dintre numeroasele șezlonguri situate in jurul piscinei sau in grădinile tropicale de la Creta Royal. De asemenea, aceștia au la dispoziție un centru de fitness. Pentru relaxare deplină există o saună și masaje profesioniste.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre CRETA ROYAL HOTEL, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate