Hotelul este un nou etalon al turismului romanesc.
Hotelul Orizont revine in atentia dumneavoastra cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca. Hotelul va propune 139 de camere clasificate la 4 stele, SPA, Centru de conferinte ORIZONT FORUM, un restaurant cu specific international, nu mai putin de 4 baruri cu o arhitectura deosebita si nu in ultimul rand CIGAR CLUB. /
EN The hotel offers 139 - 4* rooms , SPA, ORIZONT FORUM Conference Center, an international restaurant, no less than 4 bars with a special architecture and last but not least CIGAR CLUB.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, cina festiva in 24.12 si 25.12, cina Gourmet (bufet) pe 23.12 si 26.12, vin fiert/Punch servit zilnic pe terasa hotelului, welcome gift - fursecuri de Craciun de casa, cozonaci traditionali, vin rosu, cadouri pentru cei mici, program artistic in fiecare seara, acces nelimitat gratuit la internet Wi-Fi, acces gratuit la centrul SPA piscina, sauna, jacuzzi, acces gratuit la clubul copii intre orele 11.00-13.00 si 18.00-22.00, acces la locul de joaca, parcare gratuita.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Craciun - Hotel Orizont, Predeal, Romania

Verifica tarife si disponibilitate