Hotelul Venus este situat in Slanic Molvoda, la 300 m de izvoarele termale.

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar,seif, lift, parcare proprie, 2 sali de conferinte, business centre, internet wi-fi gratuit, baza de tratament, spa, centru wellness, informații turistice si culturale, trezirea clientilor la cerere, fax / lucrari de secretariat / vanzare de carti postale, spalatorie / curatatorie, inchiriere sala de conferinte / organizare de diverse evenimente, procurarea de bilete pentru evenimente, tenis de masa, darts, schi, ciclism, drumetii.

Facilitati camere: televizor, telefon, baie proprie, balcon, minibar (in functie de disponibilitate).

~
Oferta include: - 3 nopti cazare cu mic dejun; - cina in 24.12; - dejun in 25.12 si 26.12; - cina festiva in 25.12 si 26.12. Informatii suplimentare: - taxa de statiune nu este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 3 nopti cazare cu mic dejun;
- cina in 24.12;
- dejun in 25.12 si 26.12;
- cina festiva in 25.12 si 26.12.

Informatii suplimentare:
- taxa de statiune nu este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Venus - Oferta Craciun, Slanic Moldova, Romania

Verifica tarife si disponibilitate