Hotelul President este situat pe drumul european E79 Oradea-Deva, la km 10, la liziera padurii, la 5 minute de zona centrala a statiunii.

Facilitati hotel: 104 camere (din care 81 de camere cu balcon si 6 apartamente), restaurant cu terasa acoperita (200 locuri), Taverna Boierului (60 locuri), 4 sali de conferinta, pista de mini-golf, sala de sport, balta de pescuit naturala, 3 piscine (1 interioara si 2 exterioare), centru de sanatate, 2 terenuri de tenis de zgura si 2 terenuri de fotbal pe iarba sintetica, loc de joaca pentru copii, acces la centrul de distractii Aqua President.

Facilitati camere: mocheta, AC, TV, telefon, minibar, baie proprie cu dus, Wi-Fi. O parte din camere au si balcon.

~
Servicii incluse: - cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice); - surprize de Craciun; - moment special de taiere in mod traditional a porcului in 24.12.2022; - pranz festiv cu produse traditionale in 25.12.2022; - cina festiva cu program special de colinde in 25.12.2022 cu bauturi incluse; - acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata; - un voucher de acces gratuit in Aqua Park pentru 2 zile in perioada sejurului; - acces gratuit internet; - parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - turistii cazati in camerele standard, mansarda si business, vor servi cina festiva de Craciun in restaurantul Hotelului President, nu in sala mare de evenimente. Meniul si programul sunt identice. Aceasta repartizare este necesara deoarece sala mare de evenimente nu are suficiente locuri pentru a acoperi intregul necesar de locuri; - in cazul in care turistii vor dori acces la Aqua Park President si pentru restul zilelor, acesta se va achita la receptie si vor beneficia de o reducere de 25% din tariful de acces. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice);
- surprize de Craciun;
- moment special de taiere in mod traditional a porcului in 24.12.2022;
- pranz festiv cu produse traditionale in 25.12.2022;
- cina festiva cu program special de colinde in 25.12.2022 cu bauturi incluse;
- acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata;
- un voucher de acces gratuit in Aqua Park pentru 2 zile in perioada sejurului;
- acces gratuit internet;
- parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- turistii cazati in camerele standard, mansarda si business, vor servi cina festiva de Craciun in restaurantul Hotelului President, nu in sala mare de evenimente. Meniul si programul sunt identice. Aceasta repartizare este necesara deoarece sala mare de evenimente nu are suficiente locuri pentru a acoperi intregul necesar de locuri;
- in cazul in care turistii vor dori acces la Aqua Park President si pentru restul zilelor, acesta se va achita la receptie si vor beneficia de o reducere de 25% din tariful de acces.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel President - Oferta Craciun, Baile Felix, Romania

Verifica tarife si disponibilitate