Hotelul Palace este situat in Parcul Dimitrie Ghica, in imediata vecinatate a Casinoului.

Facilitati hotel: 72 camere twin, 47 camere matrimoniale, 19 camere single, 3 apartamente, 9 garsoniere, restaurant (230 locuri), terasa de vara, centrul Lavander Spa (piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, sala fitness, zona relaxare, masaj), acces persoane cu dizabilitati, frizerie-coafura.
* Centrul Spa NU va fi deschis in 2021.


Facilitati camere: TV, Wi-Fi, telefon, baie proprie, birou. Camerele sunt orientate fie spre Manastirea Sinaia, fie spre Parcul Dimitrie Ghica. Camerele de 3* sunt mansardate.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet; - dejun festiv de Craciun; - taxele locale. Informatii suplimentare pentru familiile cu copii (declarati la momentul rezervarii si care figureaza pe voucher): - un copil cu varsta intre 0-5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar, in camera matrimoniala), iar pentru dejunul festiv de Craciun consuma din portia parintilor sau achita la fata locului. - un copil pana la 11.99 ani, cazat in camera twin cu pat suplimentar, va avea meniu la jumatate de portie. - doi copii pana la 9.99 ani, cazati in garsoniera, vor avea meniu la jumatate de portie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet;
- dejun festiv de Craciun;
- taxele locale.

Informatii suplimentare pentru familiile cu copii (declarati la momentul rezervarii si care figureaza pe voucher):
- un copil cu varsta intre 0-5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar, in camera matrimoniala), iar pentru dejunul festiv de Craciun consuma din portia parintilor sau achita la fata locului.
- un copil pana la 11.99 ani, cazat in camera twin cu pat suplimentar, va avea meniu la jumatate de portie.
- doi copii pana la 9.99 ani, cazati in garsoniera, vor avea meniu la jumatate de portie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Palace - Oferta Craciun, Sinaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate