Amplasare: hotelul Olanesti & Medical Spa este situat in centrul statiunii Baile Olanesti.

Facilitati hotel: 204 camere moderne in regim single, duble si apartamente, 2 restaurante, baza de tratament Medical Spa, laborator propriu de analize medicale, de hematologie si biochimie, bar de ape minerale, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, parcare.

Facilitati camere: Wi-Fi, TV, AC, birou, minifrigider, baie cu cabina dus, uscator par. Majoritatea camerelor au balcon.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun; - cina de bun venit in 24.12.2021 - meniu fix prestabilit care include bauturi alcoolice si non-alcoolice; - pranz in 25.12.2021 - meniu fix prestabilit care include bauturi non alcoolice; - cina festiva de Craciun in 25.12.2021 cu DJ Joe - meniu fix prestabilit care include bauturi alcoolice si non-alcoolice. Informatii suplimentare: - copiii intre 0-2.99 ani NU au mese incluse. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu mic dejun;
- cina de bun venit in 24.12.2021 - meniu fix prestabilit care include bauturi alcoolice si non-alcoolice;
- pranz in 25.12.2021 - meniu fix prestabilit care include bauturi non alcoolice;
- cina festiva de Craciun in 25.12.2021 cu DJ Joe - meniu fix prestabilit care include bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Informatii suplimentare:
- copiii intre 0-2.99 ani NU au mese incluse.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Olanesti - Oferta Craciun, Baile Olanesti, Romania

Verifica tarife si disponibilitate