Hotelul O3ZONE 3* din statiunea Baile Tusnad, datorita orientarii spre Stanca Soimilor asigura o priveliste minunata. De asemenea hotelul este amplasat in centrul statiunii, fiind o locatie care se adreseaza mai multor categorii de clienti: companii care doresc organizarea de evenimente, persoane care doresc imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea acesteia, precum si persoanelor care doresc sa beneficieze de procedurile SPA oferite de Centrul SPA. /
EN Hotel O3ZONE 3 * is located in the center of Tusnad resort, with a wonderful view of Stanca Soimilor (Falcon Rock). It is recommended for: companies that want to organize events, people who want to improve their health and maintain it, as well as people who want to benefit from the SPA procedures offered by the SPA Center.

Include primire traditionala cu beigli cu nuca/mac si chimion secuiesc/afinata la check in, cina bufet de bun venit in 23.12, mic dejun si pranz bufet, cina bufet si colinde cu Cora Munteanca in 24.12, party cu DJ, mic dejun si pranz bufet, cina festiva in seara Craciunului si muzica live cu formatia Ritmic in 25.12, mic dejun bufet in 26.12. Acces la SPA (piscina, sauna, jacuzii).

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Craciun - Hotel O3zone, Baile Tusnad, Romania

Verifica tarife si disponibilitate