Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura intre Cabana Trei Brazi si statiune si la 50m de DN1.

Facilitati hotel: 96 de camere duble standard, 18 camere duble executive, 18 camere single, 7 apartamente, 2 lifturi, restaurant cu specific international, restaurant cu specific romanesc, crama, bar, piscina acoperita, sala de fitness, centru Spa cu 3 tipuri de sauna, jacuzzi, o camera de gheata, impachetari, masaj, 4 sali de conferinte, escape room, parcare proprie cu 2 statii de incarcare pentru masini electrice sau plug-in hibride.

Facilitati camere: minibar, TV, telefon, Wi-Fi, AC, birou de lucru, baie proprie.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu mic dejun; - 24.12.2020 - dejun prelungit Restaurant Orizont - tip bufet, include si bauturi alcoolice si nealcoolice, taiere de porc, mancare traditionala, taraf. - 25.12.2020 - cina tip bufet, include si bauturi alcoolice si nealcoolice. - acces gratuit la Wi-Fi, parcare gratuita si supravegheata video (in limita locurilor disponibile). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun;
- 24.12.2020 - dejun prelungit Restaurant Orizont - tip bufet, include si bauturi alcoolice si nealcoolice, taiere de porc, mancare traditionala, taraf.
- 25.12.2020 - cina tip bufet, include si bauturi alcoolice si nealcoolice.
- acces gratuit la Wi-Fi, parcare gratuita si supravegheata video (in limita locurilor disponibile).

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Orizont - Oferta Craciun - 3 Nopti, Predeal, Romania

Verifica tarife si disponibilitate