Hotel New Wolf ( fostul hotel Wolf 1) dupa o renovare integrala facuta in anul 2022 a fost ridicat prin dotarile si serviciile pe care le asigura la clasificarea de 4 stele.
Hotel New Wolf 4* are 20 camere duble si 1 apartament, Spa: 1 sauna umeda, 2 saune uscate, Jacuzzi, salina, sala de fitness, salon de mic dejun, bar, terasa, parcare, internet

Servicii incluse: 4 nopti cazare cu mic dejun
23 decembrie - primirea oaspetilor cu mere coapte si vin fiert
24 decembrie - taierea porcului cu pomana porcului, impodobirea bradului de Craciun, sosirea Mosului si colinde
25 decembrie - pranz festiv bufet de Craciun cu colindatori si dansatori de muzica populara, foc de tabara cu protap, bulz pe jar, tuica si vin fiert.
26 decembrie - concursuri cu premii

Micul dejun se serveste in Hotel New Wolf. Orele de servire a micului dejun sunt intre 07.30-10.00. Meniul micului dejun este stabilit de catre administratia New Wolf.
Pranzul festiv de Craciun se desfasoara in Restaurantul Taverna Lupilor. Meniul acesteia este stabilit de catre administratia Complexul Wolf. Ora de servire a pranzului festiv de Craciun este 13.00. In tarif este inclusa si bautura: suc 250 ml, apa minerala/plata 500 ml, vin la sticla alb/rosu/roze 750 ml, 1 cafea, intampinare cu tuica si afinata 40 ml.
In incinta Complexului Wolf sunt strict interzie introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara Complexului Wolf.
Check in-ul se face incepand cu ora 16:00; Check out-ul pana la ora 11:00

In zilele din cadrul pachetului de Craciun aveti acces gratuit la:
- Centrul Spa (2 saune unscate, 1 sauna umeda, jacuzzi, salina, sala fitness) si acces la piscina 250 mp acoperita si incalzitain cadrul hotelului Wolf 2
- Wi-fi in toate spatiile publice si in toate camerele
- Locuri de parcare
- Spatiu de joaca exterior pentru copii

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Craciun - Hotel New Wolf, Bran, Romania

Verifica tarife si disponibilitate