Hotel Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Craciun - 3 nopti

Poiana Brasov Romania
Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brașov, la 20 de minute de mers pe jos de pârtia de schi Bradul.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - Pomana porcului in data de 24.12.2022; - Sosirea lui Mos Craciun in data de 24.12.2022 (cadouri aduse de parinti); - Cina Traditionala in ziua de Craciun in data de 25.12.2022 (dansuri populare, muzica live); - Muzica live in fiecare seara; - Acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exterioara incalzita). Informatii suplimentare: - mesele pentru copiii cu varsta pana la 6.99 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata; - taxa de statiune si salvamont NU este inclusa si se achita la receptia hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- Pomana porcului in data de 24.12.2022;
- Sosirea lui Mos Craciun in data de 24.12.2022 (cadouri aduse de parinti);
- Cina Traditionala in ziua de Craciun in data de 25.12.2022 (dansuri populare, muzica live);
- Muzica live in fiecare seara;
- Acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exterioara incalzita).

Informatii suplimentare:
- mesele pentru copiii cu varsta pana la 6.99 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata;
- taxa de statiune si salvamont NU este inclusa si se achita la receptia hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Craciun - 3 nopti, Poiana Brasov, Romania

Verifica tarife si disponibilitate