Hotelul este situat in zona Furnica, la doar 250 de metri de Castelul Peles.

Facilitati hotel: 17 camere, restaurant, gradina de vara, Wi-Fi, centru de relaxare (fitness, sauna, jacuzzi), parcare cu plata.

Facilitati camere: TV, telefon, minibar, baie proprie cu cabina de dus, Wi-Fi, balcon.

~
Servicii incluse: - Cazare cu mic dejun; - Masa festiva de Craciun; - Colinde, lumina si atmosfera de sarbatoare; – Taxele locale (salvamont si statiune). Informatii suplimentare: - copiii cu varsta 0-9.99 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar, meniu si loc la masa festiva; - pentru copiii cu varsta pana la 13.99 ani pentru care se achizitioneaza pat suplimentar este inclusa si masa festiva (jumatate de portie). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- Cazare cu mic dejun;
- Masa festiva de Craciun;
- Colinde, lumina si atmosfera de sarbatoare;
– Taxele locale (salvamont si statiune).

Informatii suplimentare:
- copiii cu varsta 0-9.99 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar, meniu si loc la masa festiva;
- pentru copiii cu varsta pana la 13.99 ani pentru care se achizitioneaza pat suplimentar este inclusa si masa festiva (jumatate de portie).

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Marami - Oferta Craciun, Sinaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate