`
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun si cina; - pomana porcului in Ajunul Craciunului pe terasa Restaurantului; - cina traditionala de Craciun; - spectacol cu muzica live, colindatori si tombola cu premii. Informatii suplimentare: - copii 0-4.99 ani nu au servicii de masa incluse. Daca se doreste loc la masa pentru acestia se va achita direct la receptie. Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun si cina;
- pomana porcului in Ajunul Craciunului pe terasa Restaurantului;
- cina traditionala de Craciun;
- spectacol cu muzica live, colindatori si tombola cu premii.

Informatii suplimentare:
- copii 0-4.99 ani nu au servicii de masa incluse. Daca se doreste loc la masa pentru acestia se va achita direct la receptie.

Nota:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Voila Inn - Oferta Craciun - 3 Nopti, Predeal, Romania

Verifica tarife si disponibilitate