Complexul Green Vilalge este localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra.

Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, restaurant (capacitate 240 de locuri), bar, terasa, gradina, braserie, internet wi-fi gratuit, camere de familie, zona pentru fumatori, cemere pentru nefumatori, magazin de suveniruri, ziare, centru Spa, piscina si jacuzzi in aer liber, sauna, masaj, centru fitness, antrenor personal, umbrele de plaja, sezlonguri sau paturi de plaja, prosoape de plaja/piscina, sala de conferinte, ping-pong, biliard, darts, boardgames, biblioteca, loc de joaca pentru copii, carti, DVD-uri, muzica pentru copii, jocuri și puzzle-uri, spalatorie, calcatorie, fax/copiator, contra cost - serviciu de transfer, bicicleta, tir cu arcul, plimbari cu barca, caiac, excursie in Delta Dunarii, pescuit stationar pe Dunare si pe lac.
Complex Green Vilalge se imparte in patru zone cu o suprafata totala de cca. 25.000 mp construibili: Zona 1 - Lebada si Pelicanul - Zona "Lebada" cuprinde complexul de Vile J, K, L (6 apartamente), formate din 1 dormitor la etaj si 1 living la parter. In zona "Pelicanul" se gasesc Vilele 3-5, fiecare avand 10 camere duble, Vilele M-O, cu 6 apartamente; Zona 2 - Starcul Alb - include Vila 7, Vila 8 si complexul de vile A-I, insumand 18 apartamente; Zona 3 - Egreta - cuprinde Vila 1 si Vila 2, fiecare avand 10 camere duble; Zona 4 - Marina - cuprinde accesul barcilor proprii, persoanelor cazate in cadrul Resortului Green Village.

Facilitati camere: TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, zonă de relaxare, baie privată, balcon sau terasă şi vedere la Dunăre.

~
Servicii incluse: - Cazare 3 nopti; - Demipensiune (mic dejun și cina); - Traditii de Craciun; - Live entertainment si DJ; - Transfer cu barca rapida dus-intors (Murighiol – Sfantu Gheorghe); - Acces gratuit si optional la serviciile resortului: Entertainment Center (proiecții de filme în cinematograf, biliard, tenis de masa, carti de joc, table, Darts), Kids Club (loc de joaca pentru copii), Lotus Spa (sauna uscata, sala fitness). Informatii suplimentare: - Transferul cu barca se desfasoara astfel: - in data de 24.12.2021 plecare din Murighiol la ora 14:30 - in data de 27.12.2021 plecare din Sfantu Gheorghe la ora 11:00 sau la ora 15:00; - Pentru transferul cu barca se va face rezervare cu cel putin 72 de ore înaintea cazarii; - Tarifele NU includ taxa de acces în Delta Dunarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- Cazare 3 nopti;
- Demipensiune (mic dejun și cina);
- Traditii de Craciun;
- Live entertainment si DJ;
- Transfer cu barca rapida dus-întors (Murighiol – Sfantu Gheorghe);
- Acces gratuit si optional la serviciile resortului: Entertainment Center (proiecții de filme în cinematograf, biliard, tenis de masa, carti de joc, table, Darts), Kids Club (loc de joaca pentru copii), Lotus Spa (sauna uscata, sala fitness).


Informatii suplimentare:
- Transferul cu barca se desfasoara astfel:
- in data de 24.12.2021 plecare din Murighiol la ora 14:30
- in data de 27.12.2021 plecare din Sfantu Gheorghe la ora 11:00 sau la ora 15:00;
- Pentru transferul cu barca se va face rezervare cu cel putin 72 de ore înaintea cazarii;
- Tarifele NU includ taxa de acces în Delta Dunarii.


Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Green Village Resort - Oferta Craciun, Sfantu Gheorghe (Black Sea Coast), Romania

Verifica tarife si disponibilitate