Grand Hotel este situat in depresiunea Brasovului, in orasul de la poalele Tampei.

Hotelul dispune de 17 camere duble, 2 single si un apartament.
Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, check-in/check-out express, piscina exterioara, prosoape de plaja/piscina, umbrele de plaja, sezlonguri sau paturi de plaja, sala de fitness, masaj (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), drumetii (in afara locatiei), darts (cost suplimentar), biliard (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, camere izolate fonic, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, menaj zilnic, room service, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita.

Facilitati camere: acces cu cartela magnetica, baie cu dus, uscator de par, halat si papuci, espressor pentru cafea si ceai, televiziune prin cablu/satelit, telefon, miniar, seif, balcon, internet wireless.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - taxa de oras; - acces gratuit la sala de fitness, sauna, sala de jocuri; - parcare (in limita locurilor disponibile); - Wi-Fi. Informatii suplimentare: - check-in: incepand cu ora 15:00; - check-out: pana la 12:00. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- taxa de oras;
- acces gratuit la sala de fitness, sauna, sala de jocuri;
- parcare (in limita locurilor disponibile);
- Wi-Fi.

Informatii suplimentare:
- check-in: incepand cu ora 15:00;
- check-out: pana la 12:00.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Grand - Oferta Craciun, Brasov, Romania

Verifica tarife si disponibilitate