Domeniul Dambu Morii este situat in Timisu de Jos, la numai cateva minute de Cascada si Canionul 7 Scari, dar si de Masivul Piatra Mare.

Facilitati hotel: dispune de 31 de camere, restaurant, piscina exterioara, sala de evenimente festive sau corporate, 2 sali de conferinte (videoproiector, ecran de proiecție, flip chart, sistem de sonorizare, internet de mare viteza), parcare supravegheata video.

Facilitati camere: minibar, seif, halat de baie, papuci de camera, uscator de par, TV, balcon (cu masa si scaune la cerere).

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun si pranz; - Pomana porcului in data de 24.12.2021; - Venirea lui Mos Craciun cu cadouri pentru copii in data de 24.12.2021; - Cina traditionala de Craciun, de tip bufet suedez, in data de 25.12.2021. Nota: - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun si pranz;
- Pomana porcului in data de 24.12.2021;
- Venirea lui Mos Craciun cu cadouri pentru copii in data de 24.12.2021;
- Cina traditionala de Craciun, de tip bufet suedez, in data de 25.12.2021.


Nota:
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Domeniul Dambu Morii - Oferta Craciun - 3 nopti, Timisu de Jos, Romania

Verifica tarife si disponibilitate