Hotelul REGAL este o unitate de cazare de lux. Situat in Sinaia, pe drumul spre cota 1400, hotelul ofera ambientul ideal pentru un sejur de relaxare si recreere si o gama larga de servicii de calitate ce satisfac cele mai exigente cerinte, atat ale turistilor veniti aici pentru odihna, cat si in interes de afaceri.

Conditii de cazare
Toate apartamentele sunt spatioase, amenajate cu mult bun gust, beneficiaza de o atmosfera placuta si de vedere pe doua laturi ale hotelului.

Datorita amplasarii deosebite a hotelului, veti avea parte de o priveliste extraordinara si va garantam ca veti avea un sejur de neuitat.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet; - dejun festiv de Craciun cu program artistic - in cadrul restaurantului Palace (situat la cca 50 m fata de hotel)*; - taxele locale. *copilul va avea aceleasi servicii, cu mentiunea ca meniul va avea jumatate de portie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet;
- dejun festiv de Craciun cu program artistic - in cadrul restaurantului Palace (situat la cca 50 m fata de hotel)*;
- taxele locale.

*copilul va avea aceleasi servicii, cu mentiunea ca meniul va avea jumatate de portie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Regal 1880 - Oferta Craciun - 3 nopti - cu dejun festiv, Sinaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate