Amplasare: in centrul orasului, in imediata vecinatate a parcului “Dimitrie Ghica “ si a hotelurilor Regal 1880, Palace 4* si Caraiman 3*. Se afla la doar cateva minute de mers de Casinoul Sinaia si Manastirea Sinaia.

Facilitati hotel: dispune de 2 apartamente, 6 twin superior, 3 twin standard, 4 matrimoniale superior, 19 matrimoniale standard, 2 single, receptie non-stop, 2 saloane de mic dejun.

Facilitati camere: TV, Wi-Fi.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun (micul dejun se serveste la restaurantul Palace); - dejun festiv de Craciun in incinta restaurantului Palace (situat la 100m de hotel); - taxele locale. Informatii suplimentare: - Un copil pana la 5.99 ani are gratuitate la cazare, in pat cu parintii, iar la restaurant va avea loc la masa fara meniu; - nu exista posibilitatea cazarii pentru familiile cu copii peste 6 ani. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun (micul dejun se serveste la restaurantul Palace);
- dejun festiv de Craciun in incinta restaurantului Palace (situat la 100m de hotel);
- taxele locale.

Informatii suplimentare:
- Un copil pana la 5.99 ani are gratuitate la cazare, in pat cu parintii, iar la restaurant va avea loc la masa fara meniu;
- nu exista posibilitatea cazarii pentru familiile cu copii peste 6 ani.


Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Excelsior - Oferta Craciun - 3 nopti - cu dejun festiv, Sinaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate