Hotelul Covasna este situat in centrul statiunii, peste drum de parcul central.

Facilitati hotel: 248 locuri de cazare, restaurant (320 locuri), terasa neacoperita (60 locuri), baza de tratament, Wi-Fi in spatiile comune, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: baie cu cabina de dus, ventilatie, minibar, TV, telefon, tamplarie termopan.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu mic dejun; - pranz bufet in data de 19.06.2021; cine bufet in datele de 19 si 20.06.2021; - pranz festiv cu pachet de bauturi in data de 20.06.2021; - acces in zona SPA & WELLNESS pe baza de programare la sosire (in functie de disponibilitate). Informatii suplimentare: - in cazul in care numarul minim de turisti din hotel va fi mai putin de 20 de persoane, sistemul bufet va fi inlocuit cu meniu set-up (variante la alegere); - taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun;
- pranz bufet in data de 19.06.2021; cine bufet in datele de 19 si 20.06.2021;
- pranz festiv cu pachet de bauturi in data de 20.06.2021;
- acces in zona SPA & WELLNESS pe baza de programare la sosire (in functie de disponibilitate).

Informatii suplimentare:
- in cazul in care numarul minim de turisti din hotel va fi mai putin de 20 de persoane, sistemul bufet va fi inlocuit cu meniu set-up (variante la alegere);
- taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Covasna - Oferta Rusalii, Covasna, Romania

Verifica tarife si disponibilitate