Hotelul Naias, de pe litoralul din Chanioti, ofera unitati confortabile in sistem self-catering si 2 piscine amplasate in gradini luxuriante. Printre facilitati se numara un bar-restaurant pe plaja si un loc de joaca pentru copii.

Spatiile de cazare ale Hotelului Naias sunt spatioase si amenajate cu rafinament. Toate studiourile si apartamentele au aer conditionat si includ o chicineta. Unele unitati de cazare au vedere la mare sau la gradinile luxuriante.

La restaurantul Naias se serveste zilnic un bufet bogat de mic dejun. In timpul zilei, oaspetii se pot bucura de meniuri si bauturi usoare de la barul-restaurant de pe plaja. La barul de la piscina se ofera cocktail-uri variate.

Copiii beneficiaza de facilitati excelente, cu propria lor piscina, in timp ce adultii pot face o baie placuta in piscina mare.

Chiar in fata hotelului, pe plaja incantatoare, veti gasi toate sporturile nautice pe care vi le doriti. Centrul statiunii Chanioti se afla la numai 200 de metri de Naias si gazduieste o multime de restaurante si o viata de noapte vibranta.

vezi mai multe

Autocar Galati - Hanioti Galati - Hanioti; Autocar Hanioti - Galati Hanioti - Galati; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Pitesti catre Naias Beach, Hanioti, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate