0725 499 985<<office@donaris.ro<<Program: Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Termeni si conditii Despre noi Contact Blog

DONARIS TOURS

Turism intern/extern | bilete de avion | sejururi | circuite

Antalya 2017

Antalya 2017

Antalya este unul dintre acele locuri ideale de vacanta, de unde veti reveni cu amintiri memorabile, si cu dorinta de a va reantoarce cat mai curand in aceste locuri pline de istorie, de farmec, de mister. Cu siguranta aveti foarte multe locuri de vazut in acest oras de la Mediterana.
Vizitati orasul Aspendos: La 4 km de autostrada Antalya-Alanya langa raul Eurymedon, orasul antic Aspendos a fost fondat de civilizatia Aka in anul 10 i.H. Ridicat pe doua dealuri, orasul a fost unul dintre cele mai bogate orase ale erei antice. Teatrul de aici a fost construit de romani in anul 2 d.H.
Vizitati zona Kaleici: Exista multe alte lucruri de facut si de vazut in Antalya. Una dintre cele mai populare zone de vizitat este vechiul oras, „Kaleici” in turca. Aceasta zona consta in case vechi turcesti care au fost transformate in restaurante, hoteluri, mici boutique-uri, cafenele si magazine. Nu va plimbati doar pe strazile principale, ci lasati-va pasii sa va poarte si pe stradutele laturalnice din Kaleici. Si apoi, puteti cobora inspre port. Acolo veti gasi cateva ceainarii micute.
Poarta lui Adrian: Este o poarta monumentala cu trei arcade boltite, cioplite in marmura, care a fost dedicata imparatului roman Adrian.
Turnul cu ceas: Doar turnul numit „turnul cu ceas” a supravietuit pana in zilele noastre printre turnurile citadelei care inconjoara orasul Antalya. In trecut, numarul total al acestor turnuri era de 80.