fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Senior Voyage

Crisana o vacanta ca la SPA Senior Voyage 2022 (autocar)

Crisana o vacanta ca la SPA Senior Voyage 2022
Băile Felix – Oradea – Arad – Lipova – Basilica Maria-Radna – Cramele Miniș
Date de plecare: 17.04, 08.05, 09.10, 16.10.2022
Transport: autocar
TARIF: 219 euro/persoana/loc in camera dubla

 


Descrierea programului

Ziua 1: Bucuresti – Baile Felix (aprox. 579 km)
Pornim din Bucuresti dis-de-dimineata si ne indreptam spre Crisana. Ajungem spre seara si petrecem urmatoarele 4 nopti in Baile Felix la Hotel President 4*. Apele termale unice in lume si propietatile lor miraculoase, pot fi testate inca din prima seara sau putem opta pentru o plimbare in aer liber pe traseele special amenajate ale cochetului resort.

Ziua 2: Aqua Park President si centrul statiunii
O zi de relax la bai si de introducere in atmosfera spectaculoasa a celui mai nou parc acvatic deschis in Baile Felix. Aqua Park President numara printre dotari 13 bazine interioare si exterioare, o grota mediteraneana, bila generatoare de valuri, o sauna finlandeza si una turceasca, pool bar si zone de masaj.

Ziua 3: Oradea (aprox. 25 km)
Oradea este precum un vin bun. Este unul dintre primele orase mentionate documentar ale zonei de Vest si totusi gratie amplului proiect de reabilitare a centrului istoric ni se dezvaluie aidoma unei primadone in lumina reflectoarelor. Cetatea Oradea este punctul alfa si cel mai bun preambul in aventura descoperirii acestui oras dat fiind cumulul impresionant de informatii servit relaxat si interactiv. Intram in edificii cu substanta precum Palatul Vulturul Negru, Casa Darvas la Roche sau Biserica cu Luna. Admiram Palatul Episcopiei Romano-Catolice, pe cel al Primariei, cu impozantul sau Turn inalt de 55 m de unde rasuna Marsul lui Iancu.

Ziua 4: Arad – Lipova - Basilica Maria-Radna – Cramele Minis (aprox. 310 km)
Va invitam sa participati la o excursie optionala de o zi (extracost). Prima oprire: Arad, aceasta “contesa prafuita” perfect constienta de atuurile sale (istorice, de pionerat, peisagistice sau arhitecturale), dar care inca asteapta indepartarea valului de uitare. Bulevardul Revolutiei si cladirile sale, de la Primarie la Palatul Neumann sau Cenad, de la Palatul Bancii Nationale la Biserica Rosie, de la Catedrala cu pieta la Hotelul Ardealul sau Teatrul Ioan Slavici, ne vor etala un oras cu mult farmec. Incheiem ziua la un pahar cu buna dispozitie, marca Minis, zona renumita pentru podgoriile sale. Ne bucuram de o degustare a celor mai reusite vinuri ale casei (cinci la numar), prezentate cu profesionalism.

Ziua 5: Baile Felix - Bucuresti (aprox. 590 km)
Dupa un mic dejun relaxat, ne asteapta lungul, dar nici el lipsit de farmec, drum spre casa. Intoarcerea in Bucuresti e preconizata in cursul serii.

Servicii incluse:
- 4 nopți de cazare la hotel spa 4* în Băile Felix
- Mic dejun și cină + un pahar de apă și vin la masă
- O zi acces în Aqua Park President
- Acces liber în cadrul spa-ului (piscină interioară/ exterioară cu apă termală, saună și jacuzzi)
- Vizite conform descrierii
- Transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare
- Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

Servicii neincluse:
- Tratament balnear
- Asigurarea storno
- Taxe și cheltuieli personale
- Intrările la obiectivele turistice
- Excursiile opționale

Excursiile opționale neincluse in tarif: Arad, Lipova, Basilica Maria- Radna și Cramele Miniș: 29 euro/ persoană (tariful include vizitarea cramei și degustare cinci vinuri)

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia