fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Portugalia 2022

Cascais-Estoril

Cascais este un oraș situat în partea de vest a Portugaliei, pe malul Atlanticului. Suburbie a capitalei portugheze, localitatea a evoluat de la un mic port pescăresc la o stațiune balneoclimaterică vestită.
Astăzi, în Cascais există un port mare cu iahturi  și mai multe plaje mici de nisip.
Turiștilor din Lisabona le este ușor sa ajunga în Cascais atât cu mașina, cât și cu frecventele trenuri de navetiști, cu un cost minim. Municipiul are un muzeu de artă, dar și un muzeu oceanografic,  parcuri și încântătoare străzi pavate, aflate în centrul istoric. Orașul are multe hoteluri si apartamente turistice, precum și multe restaurante, pentru toate categoriile sociale. Este un loc bun pentru cei care vizitează Lisabona și împrejurimile și nu doresc să se cazeze în centrul luxosului oraș, dar totuși preferă un mediu urban și sofisticat.

Estoril este o parohie a municipiului portughez Cascais, în apropiere (la doar 15 kilometri distanță) de capitala Lisabona. Estoril are un cazino foarte cunoscut,iar zona balneoclimaterica si plajele insorite fac ca numerosi turisti sa viziteze aceasta locatie in fiecare an. 

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia