fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Italia 2021

Bibione

BIBIONE beneficiază de un climat special favorabil ce face posibilă baia din luna mai până în luna septembrie. Plaja, resursa primara in Bibione, e o imensa întindere de nisip fin si auriu ,faimoasa pentru lăţimea ei (aprox. 300 m).
Echipamentul de plajă incluzând umbrele de plajă, şezlonguri şi paturi de plajă a fost complet renovat. Fâşia de coastă nisipoasă care este una dintre cele mai lungi din Italia (lungimea întregii coaste este de cca. 10 km) reprezintă împreună cu văile, laguna şi pădurile de pin o sursă rară şi preţioasă. Loc ideal pentru cei care doresc o vacanţă liniştită în contact cu un mediu natural unic fără să renunţe totuşi la serviciile unui oraş modern. Complexe rezidenţiale noi, magazine, facilităţi pentru practicarea sportului şi multe locuri pentru distracţie şi spectacole. Bibione este şi un important şi bine echipat centru termal denumit "Bibione Thermae" care este situat intr-o pădure de pin pe coasta Adriaticii: www.bibionetherme.com Iubitorii de sport au la dispoziţie: terenuri de tenis, piscine, golf, minigolf, jocuri pe plajă, închiriere bărci, pescuit sportiv, volei pe plajă, windsurf, navigaţie cu velă, patinaj pe patine cu rotile, canoe, parapantă, ca sa nu mai vorbim de echitaţie şi de tururile de mountain-bike, care vă vor da posibilitatea să gustaţi şi să apreciaţi plaja vastă de 8 km, pădurile de pini şi văile din Bibione. La Bibione nu te plictiseşti niciodată. Discoteci, american-bar, luna parc, berării, manifestări folclorice fac din Bibione un adevărat oraş al distracţiei.

IMPORTANT - pentru APARTAMENTE, RESIDENCE si VILE:
Sejur minim 7 nopti, intrare obligatoriu sambata.
Sosiri intre orele 17.00 si 20.00 si plecări pana la ora 9.00. Nu se accepta animale de companie
Garanţie de minim 100 euro pe apartament in momentul preluarii cheilor (va fi restituita la plecare, daca apartamentele au fost predate in starea in care au fost preluate)

Preţurile sunt exprimate în EURO / APARTAMENT / ZI şi cuprind următoarele servicii:
• Energie electrica-apa calda si rece, gaz, aer condiţionat si încălzire centrala acolo unde exista
• Curatenia finala cu excluderea bucătăriei si vesela de bucătărie care trebuie lăsata intr-o perfecta stare de ordine si curatenia prin grija oaspetelui (in caz contrar se va achita 50 – 80 euro pentru curatenie)
• Loc de plaja (1 umbrela + 1 şezlong + 1 pat de plaja pentru fiecare apartament) sunt gratuite in Bibione in perioada 21.05 - 24.09.2016

Preţurile nu includ:
• Transport;
• Garanţia;
• Lenjerie pat;
• Asigurare medicala si storno (47 ron/7-10 zile/persoana);
• Taxa de statiune (intre 0,50 – 1,00 euro/persoana/zi, in functie de categoria unitatii de cazare – se achita la fata locului).

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia