fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Grecia 2021

Hotel Parthenon Art 2*

Hotel Parthenon Art  2* /Olympic Brach


Hotelul Parthenon Art este construit în stil authentic grecesc și oferă toate serviciile pentru a vă putea petrece un concediu reușit într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Localizare: Hotelul Parthenon Art se bucură de una dintre cele mai bune locații din stațiunea Olympic Beach, fiind situat la doar 30 de metri de plajă și în apropiere de magazine care vă vor oferi o gamă largă de produse. Hotelul se află la 105 km de aeroport.
Facilitățile hotelului: Hotelul Parthenon Art dispune de recepție, salon pentru mic dejun, restaurant (se servesc preparate din bucătăria grecească și europeană), bar, sală de conferințe, acces Wi-Fi în lobby și la recepție gratuit, spălătorie, casă de schimb valutar, închirieri de mașini, terasă, parcare publică gratuită (la aproximativ 100 m), seif la recepție (contra cost).
Facilitățile camerelor: Hotelul dispune de un număr de 26 camere renovate distribuite într-o singură clădire. În toate camerele există baie cu duș, uscător de păr, televizor, telefon, aer condiționat (inclus în preț), încălzire centralizată, minifrigider (gratuit), radio, balcon. Camerele duble au o suprafață de 25 mp.
Plaja: Plaja publică lată și cu nisip fin se află la 30 metri de hotel, iar intrarea în mare este lină. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 3 euro/persoană/zi).

 

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia