fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Grecia 2021

Paralia 2021

Paralia sau Paralia Katerini (care inseamna chiar "Plaja orasului Katerini") este un oras situat in partea de sud-est a Greciei continentale, in regiunea Pieria. Plaja este situata pe Riviera Olimpului, la Marea Egee.
Paralia Katerini se invecineaza cu numeroase alte statiuni de pe riviera Olimpului, cum ar fi Nei Pori, Olympic Beach sau Asprovalta. 
Statiunea este renumita in special pentru plajele sale superbe, premiate cu Blue Flag. Este recunoascut faptul ca nisipul din Paralia este cel mai bun din zona - foarte fin si fara pietricele, iar apele Marii Egee sunt calde si curate.
In plus, viata de noapte extrem de activa si sutele de magazine reprezinta atractii la fel de importante. Paralia este un loc ideal pentru cumparaturi: se pot achizitiona suveniruri, imbracaminte, haine de blana si de piele, bijuterii (in special aur foarte ieftin), obiecte de arta etc.
Cea mai cunoscuta cladire din Paralia este biserica ortodoxa de culoare alba inchinata Sf. Paraschiva, situata chiar pe promenada de la malul marii.
Daca va petreceti vacanta in Paralia, aveti ocazia de a vizita si alte parti ale Greciei. Nu ratati croaziera pe insula Skiathos, excursia la Meteora, dar nici o drumetie in Parcul National Olimp sau o vizita la castelul din Platamonas.

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia