fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Grecia 2021

Villa Kairi

Villa Kairi /Neos Pirgos

Orei este un sătuc tradițional grecesc ce se întinde de-a lungul țărmului mării liniștite. Încântă privirea portul pitoresc, casele tradiționale cu obloane albastre la ferestre și fațade de un alb imaculat, taverne și cafenele viu colorate, florile, palmierii și vegetația specifică zonei.
Localizare: Vila Kairi se află în partea de nord a insulei Evia, lângă țărmul mării, la 50 de metri de satul Orei, 250 de metri de portul Orei și 1,5 km de satul Neos Pirgos. Cel mai apropiat aeroport se află la 130 km distanță.
Facilitățile vilei: Vila oferă servicii de self-catering; Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).
Facilitățile camerelor: Vila Kairi dispune de camere standard. Camerele permit cazarea de pana la maxim 3 persoane. Acestea sunt dotate cu grup sanitar propriu cu duș, minifrigider (gratuit), chicinetă, TV, instalație de aer condiționat (gratuit), internet wi-fi (gratuit in zonele publice). Prosoapele nu sunt incluse.
Plaja: Plaja din Orei este foarte liniștită, micuță ca lungime, lată, cu nisip și pietricele iar intrarea în mare destul de lină, fiind situată într-un golf, imediat lângă port.

 

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia