fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Bulgaria 2021

Sejur Pamporovo

Despre Pamporovo

Pamporovo – Mechi Chal - o statiune moderna, situata in inima muntilor Rodopi (1950m) si la poalele varfului Snezhanka (1926m). Fiind printre cele mai sudice statiuni de schi din Europa, se bucura de soare din plin, zapada este prezenta intreg sezonul iar partiile se afla intr-o conditie excelenta. Potrivit legendei, aceasta zona din Muntii Rodopi este locul de nastere al cantaretului antic Orfeu. Prin investitiile masive facute in ultimii ani, statiunea Pamporovo s-a dezvoltat foarte mult, adaugand la domeniul schiabil existent si zona de partii Mechi Chal, in prezent oferind iubitorilor sporturilor de iarna peste 80 km partii de diverse grade de dificultate, potrivite pentru toate varstele.

Schi si Snowboard: pese 55 km de partii cu dificultate diferita, potrivite pentru toate varstele si abilitatile – incepatori, avansati si profesionisti (verzi, albastre, rosii si negre).
Facilitati: 7 telescaune in Pamporovo si 1 telescaun in Mechi Chal avand o capacitate de transport de peste 13.000 persoane / ora si 6 teleschiuri cu o capacitate de peste 1400 persoane / ora.
Scoli profesionale de schi si snowboard cu cele mai noi echipamente de schi si snowboard.
Familie si copii: Pamporovo este potrivit pentru familii cu copii care fac primii pasi in sporturile de iarna. Centrul de schi 2 “Malina” este conceput special pentru copiii intre 7 zi 11 ani, avand si o gradinita de schi pentru cei mici, intre 4 si 6 ani.
FunPark Pamporovo este unul din proiectele cu cea mai rapida dezvoltare din Pamporovo pentru snowboard si schi freestyle. Prima zona a parcului a fost deschisa in 2010/2011, devenind rapid un loc favorit pentru schiorii si snowboarderii din intreaga Europa. Cazare: peste 80 de unitati de cazare, avand categorii diferite de la aparthoteluri si pana la 5*, cu piscine interioare, centre SPA si restaurante.

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia