fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Austria 2022

Salzburgerland

Regiunea Salzburg reprezintă o destinaţie de top pentru o vacanţă la schi în Austria. Aceasta şi-a câştigat o reputaţie excelentă în ceea ce priveşte peisajele montane, pârtiile sale aflate într-o foarte bună condiţie, precum şi schiatul în sine, un sport iubit de locuitorii acestei ţări şi de străini deopotrivă. Astfel, Alpii au devenit unul dintre cele mai importante centre de schi din lume.  

Sezonul de schi în Salzburg este între decembrie şi martie.   Un avantaj al regiunii Salzburg constă în faptul că poţi sta o săptămână la acelaşi hotel şi să schiezi în fiecare zi în altă staţiune montană, distanţele dintre părţii fiind rezonabile. Sporturile de iarnă sunt numeroase, de la schi la snowboarding, patinaj, cross-country, tobogganing, săniuş etc. 
Pe lângă pârtiile de schi din zona Salzburg, în unele locuri în partea sudică există , foarte plăcute pentru cei care îşi petrec vacanţa într-o staţiune montană de aici.
Piscinele cu apă termală sunt nu doar interioare, însă şi exterioare, în unele locuri, astfel încât poţi să faci baie în aer liber, la temperaturi de sub 0 grade.
Regiunea Salzburger Sportwelt are in total 352 km partii de schi la altitudini intre 650-2200 m deservite de 106 instalatii de transport pe cablu cu o capacitate de 140 000 pers/ora. 280 km partii sunt dotate cu tunuri de zapada.

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia