fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Despre noi

Agentia de turism Posada PitestiDonaris Tours, este o agentie de turism turoperatoare infiintata in anul 1998, membra IATA (Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni), a carei politica ambitioasa de dezvoltare urmareste nu numai marirea gamei de produse si servicii oferite, dar si optimizarea raportului pret-calitate. Am castigat in cei 15 ani de activitate in Romania, un numar impresionant de clienti, din domenii variate de activitate.

Astfel, fie că este vorba despre o călătorie personală sau de afaceri, planificarea unei vacanţe individuale sau de grup, o ieşire în ţară sau în străinătate, va oferim urmatoarele servicii:

  • Bilete de avion/Ticketing - asiguram rezervari si emiteri de bilete de avion pentru orice companie aeriana, cu plecari din orice aeroport din lume. Donaris Tours este acreditata I.A.T.A pentru emiterea de bilete de avion.
  • Servicii complete pentru calatorii de afaceri - asiguram rezervari pentru cazare in hoteluri din marile orase ale lumii.
  • Turism intern - oferim vacante in intreaga tara. Prin intermediul nostru puteti opta pentru vacante la munte, in statiuni balneare, pensiuni agroturistice si pe litoralul romanesc.
  • Turism extern – rezervari de vacante in Europa si intreaga lume, in sezonul de iarna organizam vacante de schi in Austria, Franta, Italia, Bulgaria.
  • Organizam activitati si programe Team Building - venim in sprijinul companiilor care doresc sa imbunatateasca performantele echipelor prin activitati si programe creative.
  • Asigurari medicale de calatorie.

Donaris Tours isi desfasoara activitatea in cele 2 sedii din Bucuresti si Pitesti. Ne dorim sa fim mereu la nivelul asteptarilor clientilor si noi credem ca fiecare merita cel putin cateva zile de relaxare in fiecare an. De aceea, pentru noi, clientul este intotdeauna pe primul loc!

Personalul agentiei, din cele doua locatii existente - Bucuresti si Pitesti, ofera conditiile desfasurarii unui turism de calitate, acordand o atentie maxima tarifelor pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra, anticiparea asteptarilor clientilor si adaptarea la bugetele fiecarui client, asigurarea serviciilor optime de la plecare pana la sosire si asigurarea unor tarife accesibile.

Daca doriti sa calatoriti in cele mai bune conditii si raport calitate/pret, daca doriti sa beneficiati de cea mai buna oferta turistica, va asteptam sa apelati cu incredre la serviciile noastre.

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia