Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Revelion 2018

Revelion Roma - Cetatea Eterna

Revelion Roma - Cetatea Eterna 2018
Perioada: 28.12.2017 - 02.01.2018 (6 zile / 5 nopti)
Transport: avion
Pret: 445 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 215 EURO
A 3-a persoana in camera dubla (adult sau copil ): 445 EURO
Copilul pana la varsta de 3 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, in cazul in care nu se solicita pat suplimentar.

Program

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI – ROMA
Intalnire la ora 04:30 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa BLUE AIR cu destinatia Roma. Decolare la ora 06:30; sosire la Roma Fiumicino la ora locala 07:45. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat de jumatate de zi cu opriri la principalele obiective turistice: Colosseum – cel mai renumit simbol al epocii imperiale, Forumul - centrul vietii politice, comerciale si juridice a Romei antice, Pantheonul – fost templu pagan dedicat tuturor zeilor, actualmente biserica catolica, Fontana di Trevi si fantanile din Piazza Navona, cum ar fi Fontana dei Fiumi (Fantana celor Patru Fluvii). Dupa-amiaza, cazare la hotel de 4* din lantul RAELI (fostul SEBRAELI)  www.raelihotels.it  (echivalent 3* standard international).

Ziua 2 (29.12): ROMA - vizita optionala la VATICAN
Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 3 (30.12): FLORENTA – ROMA (excursie optionala)
Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se pot vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului.

Ziua 4 (31.12): ROMA – TIVOLI – ROMA (optional)
Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu vizitarea  Vilei Adriana (obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO).Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Hadrian.
Dupa amiaza intoarcere la Roma, timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina de Revelion  intr-un restaurant local.

Ziua 5 (01.01): LA MULTI ANI 2018! ROMA
Dupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).

Ziua 6 (02.01): ROMA – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:50, sosire in Bucuresti la ora 22:05.

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti – Roma si retur cu compania BLUE AIR;
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* standard local din lantul RAELI (fost SEBRAELI) www.raelihotels.it (echivalent 3* standard international);
- transfer aeroport – hotel – aeroport;
- tur de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local;
- insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse in pret:
- taxele de aeroport 130 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- cina de Revelion (detalii despre pret si locatie vor fi furnizate pana la date de 30 octombrie);
- intrari la obiectivele turistice;
- excursiile optionale
- asigurarea medicala (optionala) si asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- taxa hoteliera impusa de primaria orasului (se achita la receptie, la sosire) in valoare de 6 EURO/zi/persoana.

Orar informativ de zbor (ore locale):
28.12.2017: Bucuresti  06:30 – Roma 07:45 / 0B 1015 BLUE AIR
02.01.2018: Roma 18:50 – Bucuresti 22:05 / 0B 1216 BLUE AIR

Grup Minim: 25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de participanti, pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Nota: In noaptea de Revelion ghidul va insoti grupul de turisti care opteaza pentru cina de Revelion. Persoanele care nu doresc acest serviciu vor petrece seara de Revelion pe cont propriu.

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia