Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Revelion 2018

Revelion Madrid

Revelion Madrid 2018
Perioada: 29.12.2017 -  02.01.2018 (5 zile / 4 nopti)
Transport: avion
PRET/persoana: 435 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 145 EURO
Reducere camera dubla cu pat suplimentar: 10 euro/a treia persoana

 

Program

Ziua 1 (29.12)  BUCURESTI – MADRID, tur de oras
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:15 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Madrid. Sosire la Madrid la ora locala 11:15. Transfer, urmat de tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles.
Cazare la Hotel Holiday Inn Madrid Bernabeu 4* (similar), situat in centrul comercial si financiar al Madridului (http://www.hotelmadridhi.com/en/index.html)

Ziua 2 (30.12) MADRID – excursie optionala: Palatul Regal si Toledo         
Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi. Optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la Toledo, oras – muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in Madrid la acelasi hotel. Pret informativ: 60 euro/persoana, minim 20 platitori.

Ziua 3  (31.12) MADRID – La Multi Ani!
Mic dejun. Timp liber pentru pregatirea intrarii in noul an. Doritorii pot vizita celebrul Stadion Santiago Bernabeu, una dintre structurile celebre ale fotbalului mondial, stadion ce a gazduit trei finale ale Cupei Europene si Finala UEFA Champions League (in anul 2010). Seara, cina festiva optionala la un restaurant local. Doritorii pot merge in centrul orasului, impreuna cu insotitorul de grup si alaturi de locuitorii orasului; vom sarbatori trecerea in noul an.

Ziua 4   (01.01) MADRID – Plaza Mayor sau Parcul Retiro
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. Totodata, puteti vizita Parcul Retiro, situat in apropierea hotelului. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas” intr-un restaurant local sau un spectacol Flamenco (optional).

Ziua 5   (02.01) MADRID – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport (la ora 09:15) pentru imbarcare spre Bucuresti, cursa TAROM, cu decolare la ora 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 16:50.

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti – Madrid – Bucuresti, cu compania TAROM
- 4 nopti cazare cu mic dejun in Madrid, Hotel Holiday Inn Madrid Bernabeu 4* (sau similar)
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- tur de oras in Madrid
- insotitor roman de grup

Nu sunt incluse in pret:
- taxele de aeroport - 140 EURO / persoana
- masa de Revelion la un restaurant local, optionala, tarif informativ 120 euro/persoana (fara transfer) – informatii suplimentare despre locatia si meniul pentru cina de Revelion vor fi furnizate cu cca o luna inainte de plecare
- excursiile optionale
- intrari la obiectivele turistice
- asigurarea medicala si asigurarea storno

Orar informativ de zbor (ore locale):
29.12.2017: Bucuresti 08:10 – Madrid 11:15
02.01.2018: Madrid 12:15 – Bucuresti 17:05

Grup minim: 25 persoane. Pentru un grup de 21-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru grup mai mic de 21 persoane, pretul se recalculeaza sau excursia se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia