Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Revelion 2018

Revelion Lisabona

Revelion Lisabona 2018
Perioada: 30.12.2017 – 02.01.2018 (4 zile / 3 nopti)
Transport: avion
PRET/ persoana: 390 EURO (loc in camera dubla)
Pret camera single: 495 EURO
Pret a treia persoana (pat suplimentar in camera dubla - adult/copil): 350 EURO

 

Program

Ziua 1 (30 Decembrie): BUCURESTI - LISABONA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 07:00 la aeroportul OTOPENI pentru imbarcare cursa BLUEAIR spre Lisabona (zbor direct). Sosire in Lisabona la ora locala 12:00 si transfer in centrul orasului unde avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Transfer la hotel si cazare la hotel Vip Diplomatico 4* in Lisabona (sau similar). Timp liber pentru odihna.

Ziua 2 (31 Decembrie): LISABONA – SINTRA – CABO DA ROCA – CASCAIS – ESTORIL (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ pentru minim 25 persoane participante: 60 EURO/ persoana).
Seara, optional, cina festiva la restaurantul hotelului sau un restaurant local.

Ziua 3 (01 Ianuarie): LA MULTI ANI 2018! LISABONA
Mic dejun. In prima jumatate a zilei vom avea timp pentru odihna dupa petrecerea din noaptea de Revelion si pentru plimbari relaxante. In a doua parte a zilei va propunem o excursie optionala la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida, zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Ne indreptam apoi spre Setubal, pe drum putand admira privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 45 EURO/ persoana). Va propunem sa petreceti seara intr-un restaurant cu specific portughez unde veti putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adanc inradacinata in constiinta oamenilor constituindu-se metaforic in insasi destinul (fado) lor. Cazare in Lisabona.

Ziua 4 (02 Ianuarie):  LISABONA – BUCURESTI
Mic dejun. In jurul orei 10:30 plecam catre aeroport. Imbarcare pe cursa Bucuresti - Lisabona a companiei BLUEAIR. Sosire in Bucuresti la ora locala 19:15

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Bucuresti  cu compania BLUEAIR;
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Vip Diplomatico 4* (sau similar)
- transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- tur panoramic de jumatate de zi al orasului Lisabona cu ghid local;
- insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse in pret:
- taxele de aeroport si securitate 185 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului sau restaurant local
- taxa de oras in Lisabona (obligatorie, se plateste doar la receptia hotelului) 1 EURO/persoana/noapte
- excursiile optionale
- asigurarea medicala / asigurarea storno
- intrarile la obiectivele turistice

Orar de zbor informativ compania tap portugal (ore locale):
30.12.2017:     Bucuresti 09:20 – Lisabona 12:00
02.01.2018:     Lisabona 13:05 – Bucuresti 19:15

Grup Minim: 25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/ persoana.  Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia