Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

City Break

City Break Londra

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si al noualea oras ca marime din lume. Este situat pe raul Tamisa, in sud estul Angliei.
Londra ramane una dintre capitalele ce nu trebuiesc ratate.Multi spun ca este unul dintre acele orase care trebuie vazute macar o data in viata, fiind unul din cele mai cosmopolitane orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii. Tot aici se gasesc o multime de monumente si cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, si numeroase ambasade, consulate, dar si sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala. O idee buna este sa descoperi Londra plimbandu-te pe strazi, pentru ca fiecare loc are o poveste. O istorie,arhitectura si atmosfera aparte.
De vizitat
Palatul Buckingham a fost construit initial in 1703 pentru Ducele de Buckingham si a devenit resedinta a familiei regale inca din timpul domniei Reginei Victoria.
Westminster Abbey este cea mai frumoasa catedrala gotica a Londrei si a fost construita de preotul Eduard in secolul al XI-lea. Toate incoronarile au avut loc aici, incepand cu Wilhelm Cuceritorul.
Catedrala Sf. Paul, a fost proiectata de Sir Christopher Wren, iar lucrarile au inceput la noua ani dupa ce catedrala medievala a ars in timpul Marelui Incendiu.
Piata TrafalgarUnul dintre cele mai importante puncte turistice ale Londrei,a fost amenajata intre 1829 si 1841, pentru a comemora victoria Amiralului Nelson asupra lui Napoleon.
Clima: Clima Londrei este in general blanda si umeda. Cu o temperatura medie in iulie de 18 grade Celsius, in Londra vara este mai calda decat in restul insulei britanice. Cu toate acestea, valurile de caldura nu sunt frecvente si dureaza destul de putin.
Shopping: Lasa-te purtat prin magazinele de pe Bond Street pana la Oxford Street, cea mai populata strada europeana. Aici vei gasi Harrods-ul, pe care, pentru ca sa il vizitezi, ai nevoie de mult timp. Cinci etaje cu incaperi inalte, extravagant decorate cu marmura si candelabre imense.
Mancare: In Londra vei putea incerca mancare traditionala din toate colturile lumii. Aici gasesti o sumedenie de pizzerii, restaurante chinezesti, tailandeze, japoneze,indiene, s.a.m.d., dar si o multime de pub-uri.
Viata de noapte: Squat parties, cluburi, baruri sau restaurante. Pare imposibil sa te plictisesti intr-un oras cu viata de noapte ca a Londrei. Pentru cei care doresc sa petreaca toata noaptea, exista multe cluburi cu toate felurile de muzica. Pentru o seara linistita, exista baruri micute, cu o atmosfera optima.
Evenimente
Lord Mayor’s Show - noiembrie
Rejoice - 7-9 mai
Wine Show - 16-23 octombrie
Affordable Art Fair - 23 si 26 octombrie

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia