fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Circuite interne 2021

Maramures si Nordul Moldovei 2021 (autocar)

Maramures si Nordul Moldovei 2021
Itinerariu: Sighisoara-Baia Mare-Bistrita-Gura Humorului-Suceava-Piatra Neamt-Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Transport: autocar (7 zile/6 nopti)
Date de plecare: 20.05.2021, 17.06.2021, 05.07.2021, 02.08.2021, 29.08.2021, 20.09.2021, 12.10.2021

Tarif standard de la 979 lei/persoana

Oferta speciala: 979 lei 879 lei/pers. Oferta valabila il limita locurilor disponibile
Camera Single: 1.199 lei
Copil sub 12 ani: 799 lei (cazat in camera cu 2 adulti)

Ziua 1. Bucuresti - Sighisoara - Baia Mare (550 Km)
Ora 05:30 Imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR.
Ora 06:00 Plecare pe ruta Ploiesti - Sinaia - Brasov - Sighisoara - Tg. Mures - Reghin - Dej - Baia Mare. Pe traseu vom opri in Sighisoara pentru a vizita cea mai spectaculoasa si bine pastrata cetate medievala din Transilvania si Biserica din Deal. Sosire si cazare in Baia Mare, hotel Rivulus 3* sau similar.

Ziua 2. Baia Mare - Sapanta - Bistrita (270 km)
Mic dejun. Patrundem in zona Maramuresului istoric si facem prima orpire la Sapanta, si viziam vestitul Cimitir Vesel, faimos pentru crucile mormintelor viu colorate si Biserica de lemn Peri, cea mai inalta biserica de lemn din lume. Traseul continua pe Valea Izei, cu renumitele porti de lemn maramuresene. Vizitam apoi Biserica Bogdan Voda si Mausoleul Martirilor din Moisei. Deplasare in satul Hordou, denumit in prezent Cosbuc, unde vizitam Casa Memoriala “George Cosbuc”. Cazare in Bistrita, hotel Codrisor 3* sau similar.

Ziua 3. Bistrita - Gura Humorului (225 km)
Mic dejun. Ne deplasam in localitatea Liviu Rebreanu (Prislop), judetul Bistrita - Nasaud, unde vizitam Casa Memoriala ‘’Liviu Rebreanu’’. Continuam spre Vatra Dornei - Campulung Moldovenesc si vom face un popas la Casa memoriala ‘’Ciprian Porumbescu’’. Ne continuam drumul catre Manastirea Voronet si Manastirea Humor. Cazare in Gura Humorului, hotel Aldi 3* sau similar.

Ziua 4. Gura Humorului - Manastirile Bucovinene - Marginea (181 km)
Mic dejun. Astazi vom vizita manastirile Moldovita, Sucevita, Arbore si Putna, inscrise de UNESCO in Patrimoniul Cultural Universal. Pe traseu vom face un popas la Marginea, renumit centru de ceramica neagra. Seara ne intoarcem la hotelul nostru din Gura Humorului,hotel Aldi*** sau similar.

Ziua 5. Gura Humorului - Suceava - Ipotesti - Gura Humorului (95 km)
Mic dejun. Astazi vom vizita Cetatea Sucevei si Sala Tronului lui Stefan cel Mare. Ne continuam vizitele la Manastirea Dragomirna si Casa Memoriala ‘’Mihai Eminescu’’ din Ipotesti, judetul Botosani. Seara ne intoarcem la cazare in Gura Humorului, hotel Aldi*** sau similar.

Ziua 6. Gura Humorului- Piatra Neamt (155 km)
Mic dejun. Vom pleca dimineata spre judetul Neamt, unde vom vizita Casa Memoriala ‘’Ion Creanga’’ din Humulesti, Cetatea Neamtului si manastirile Agapia, Varatec si Neamtului. Spre seara vom ajunge in Piatra Neamt la hotel Ceahlau 3* sau similar.

Ziua 7. Piatra Neamt - Bucuresti (405 Km)
Mic dejun. Deplasare pe ruta Piatra Neamt - Valea Bistritei - Bicaz (Lacul Izvorul Muntelui). Traversam Cheile Bicazului, apoi facem popas la Lacul Rosu. Ne continuam excursia pe ruta Gheorgheni - Miercurea Ciuc - Brasov - Sinaia - Ploiesti. Sosirea seara in Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR.

Servicii incluse:
- Transport autocar clasificat;
- 6 nopti, cazare cu mic dejun in hoteluri de 2-3*;
- Ghid insotitor.

Nu sunt incluse: Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Informatii utile:
- Grup minim 35 persoane.
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
- Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
- Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
- In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor
- Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
- Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
- Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
- Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
- Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

ET

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia