fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Circuite interne 2019

Tinuturile Dobrogei 2019 (autocar)

Tinuturile Dobrogei 2019
Itinerariu: Ostrov – Adamclisi – Constanta – Tulcea – Murighiol – Istria
Transport: autocar (3 zile/2 nopti)
Date de plecare: 17.05, 07.06, 16.09, 07.10.2019
Tarif: 629 Lei/persoana
Tarif NOU: 629 lei/persoana (redus de la 848 lei/pers.)
Camera single: 799 lei;
Copil <12 ani: 349 lei cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

 

Program
Ziua 1: Bucuresti – Ostrov – Adamclisi – Constanta (275 km)
Ora 05:30 intalnire cu reprezentantul agentiei in Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul  CFR.
Ora 06:00 plecare pe ruta Bucuresti – Ostrov – Constanta. Vom face o prima oprire in Lunca Dunarii, in micuta localitate de frontiera Ostrov. Patrunzand in tinuturile Dobrogei, regiune istorica, situata geografic intre Dunare si Marea Neagra, ne oprim la Manastirea Dervent, manastire ortodoxa situata in satul Galita. Unul dintre obiectivele principale ale calatoriei noastre il constituie vizita la Manastirea „Pestera Sfantului Apostol Andrei” (prima biserica crestina din Romania sapata in stanca). Continuand drumul, vom ajunge la Monumentul triumfal roman de la Adamclisi, cunoscut sub numele de Tropaeum Traiani, monument  ridicat în cinstea imparatului roman Traian între anii 106-109 d.Hr. pentru a comemora victoria romanilor asupra dacilor în anul 102 d.Hr. Spre sfarsitul zilei, dupa o scurta oprire la Murfatlar, vom ajunge in zona orasului Constanta unde ne vom caza.

Ziua 2: Constanta – Tulcea – Murighiol – Tulcea (210 km)
Mic dejun. In aceasta zi, ne vom bucura de frumusetile ariilor protejate din Dobrogea, printre care rezervația de Biosferă a Deltei Dunarii. Din zona Constanta, ne vom deplasa la Tulcea, unde vom face o vizita la Muzeul Delta Dunarii si vom afla informatii despre cum a luat nastere si cum a evoluat Delta, despre flora si fauna acestui spatiu unic. Dupa vizita la muzeu vom face cunostiinta in mod direct cu frumusetile Deltei, ajungand la Murighiol. O plimbare cu barca pe un brat al Dunarii ne va oferi un spectacol de neuitat al naturii salbatice ce ne inconjoara. Spre seara ne intoarcem in zona Tulcea unde ne cazam.

Ziua 3: Tulcea – Cetatea Histria – Constanta – Bucuresti (370 km)
Mic dejun.In ultima zi a excursiei noastre ne intoarcem in Constanta (fostul Tomis) pentru a petrece cateva ore in zona pietonala din centrul istoric al orasului. Pe traseul nostru vom face o oprire pentru a vizita Cetatea Histria (cetate greceasca ridicata cu peste 2500 de ani in urma, cea mai veche asezare urbana atestata, pe teritoriul tarii),  arie protejată de interes național, rezervatie naturala de ordin stiintific si sit arheologic, situata pe teritoriul administrativ al comunei Istria langa lacul Sinoe (fost golf maritim legat inca de Marea Neagra). Sosire in cursul serii  in Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul  CFR.

Servicii incluse:
- Transport  autocar clasificat;
- 2 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri 2*- 3*;
- Excursiile prezentate in program;
- Ghid insotitor.

Nu sunt incluse: Intrarile la obiectivele turistice.

Observatie: Transferurile se efectueaza atat cu flota proprie, cat si cu partenerii locali!

Informatii utile
- Grup minim 35 persoane. Agentia poate anula, reprograma sau recalcula un circuit, daca grupul minim necesar nu s-a realizat. In acest sens, vor fi transmise informari conform conditiilor de anulare din contractul de prestari servicii.
- Acte necesare: carte de identintate.
- Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor si soferilor se vor comunica cu 2 zile inainte de plecare.
- Locurile in autocar vor fi atribuite de sistemul de rezervari si vor fi mentionate in contract.
- Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu sunt obligati sa achite suplimentul de single.
- Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
- Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
- Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 5-20 lei/persoana/noapte).

ET

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia