fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Circuite interne 2019

Tara Banatului si Belgrad 2019 (autocar)

Tara Banatului si Belgrad 2019
Itinerariu: Horezu – Targu Jiu – Valea Cernei – Baile Herculane – Cazanele Dunarii – Belgrad (Serbia) – Timisoara – Hunedoara – Prislop
Transport: autocar (4 zile/3 nopti)
Date de plecare: 28.05, 10.06, 11.07, 08.08, 26.09, 18.10.2019
Tarif: 749 Lei/persoana
Tarif NOU: 749 lei/persoana (redus de la 989 lei/pers.)
Camera single: 999 lei;
Copil <12 ani: 549 lei cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

Program
Ziua 1: Bucuresti – Baile Herculane (420 km)
Ora 05:30 imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.
Ora 06:00 plecare pe traseul Bucuresti – Pitesti – Horezu – Targu Jiu – Baile Herculane. Se viziteaza Manastirea Horezu, cea mai de seama ctitorie a lui Constantin Brancoveanu, atelierul mesterului olar Pietraru, Pestera Muierii, sculptata în calcarele mezozoice de pe marginea sudica a Masivului Parang, prima pestera electrificata din Romania. Ajungem in Targu Jiu unde vom admira operele lui Constantin Brancusi (Coloana Infinitului – panoramic, Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor), Manastirea Tismana, cel mai vechi asezamant monahal din Tara Romaneasca, avand un rol primordial în mentinerea credintei ortodoxe de-a lungul a peste 600 de ani, Valea si Muntii Cernei. Cazare in zona Baile Herculane.

Ziua 2: Baile Herculane – Portile de Fier – Belgrad – Timisoara (450 km)
Mic dejun. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Se parcurge Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Cazanele Mici) pe ruta Tekija – Mosna – Dobra – Golubac – Pozarevac. Oprire in Belgrad la Kalemegdan (panorama asupra Belgradului) si apoi tur de oras in capitala Serbiei (3 ore). Timp liber la dispozitie. Seara plecam catre tara pe ruta Belgrad – Moravita – Deta. Cazare in zona Timisoara.

Ziua 3: Timisoara – Deva – Hunedoara (170 km)
Mic dejun. In Timisoara vizitam Mitropolia Banatului, Piata Operei (locul izbucnirii Revolutiei), Muzeul Banatului (exterior). Ne deplasam apoi pe Valea Muresului spre Deva. Aici admiram statuia Lupoaicei (la poalele cetatii Devei) si statuia ecvestra a lui Decebal. Ne continuam drumul spre Hunedoara unde vom vizita Castelul Corvinilor, important monument de arhitectura gotica in Romania.Cazare in zona Hunedoara – Hateg.

Ziua 4: Hunedoara – Defileul Jiului – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti (410 km)
Mic dejun. Pornind catre Bucuresti, vom face o oprire la Manastirea Prislop – Mormantul Parintelui Arsenie Boca. Dupa aceasta oprire ne deplasam catre Sarmizegetusa, la ruinele Ulpiei Traiana Sarmizegetusa. Traseul nostru catre capitala, ne va purta prin defileul Jiului, o zona cu peisaje unice, urmand ruta Rm.Valcea – Pitesti. Sosire in Bucuresti in cursul serii pe Calea Grivitei – Muzeul CFR.

Servicii incluse:
- Transport cu autocar clasificat;
- 3 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*;
- Ghid insotitor

Nu sunt incluse: Intrarile la obiectivele turistice.

Observatie: Transferurile se efectueaza atat cu flota proprie, cat si cu partenerii locali!

Informatii utile
- Grup minim 35 persoane. Agentia poate anula, reprograma sau recalcula un circuit, daca grupul minim necesar nu s-a realizat. In acest sens, vor fi transmise informari conform conditiilor de anulare din contractul de prestari servicii.
- Acte necesare: carte de identintate.
- Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor si soferilor se vor comunica cu 2 zile inainte de plecare.
- Locurile in autocar vor fi atribuite de sistemul de rezervari si vor fi mentionate in contract.
- Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu sunt obligati sa achite suplimentul de single.
- Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
- Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
- Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 5-20 lei/persoana/noapte).

ET

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia