fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Circuite interne 2019

Bucovina - Tara Fagilor 2019 (autocar)

Bucovina - Tara Fagilor 2019
Itinerariu: Bucuresti-Marasesti-Targu Neamt-Gura Humorului-Biserici Pictate-Vatra Dornei

Transport: autocar (4 zile/3 nopti)
Date de plecare: 24.06, 15.07, 09.09.2019
Tarif redus: 699 lei/persoana loc in camera dubla - plata integrala la rezervare
Camera Single: 890 lei
Copil < 12 ani: 379 lei cazat in camera cu 2 adulti

 

Ziua 1: Bucuresti – Targu Neamt (400 km)
Ora 05:30 intalnire cu reprezentantul agentiei si imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.
Ora 06:00 plecare pe ruta Bucuresti – Buzau – Focsani – Bacau – Roman – Targu Neamt. Pe traseul nostru vom face o oprire in localitatea Dragosloveni pentru a vizita  Muzeul Memorial Alexandru Vlahuta („Casa de la Dragosloveni” asa cum era cunoscuta), care, in trecut, a fost gazda unor personalitati precum: Caragiale, Delavrancea, St. O.Iosif, Nicolae Grigorescu, Nicolae Iorga, Octavian Goga si multe alte nume intrate in istoria culturii romanesti. O alta vizita pe parcursul acestei zile o vom face la  Mausoleul de la Marasesti  (monument istoric dedicat eroilor din Primul Razboi Mondial). Monumentul, unul din cele mai importante din Europa, a fost inaugurat in mod oficial la 18.09.1938. Mausoleul adaposteste actualmente un numar de 154 cripte individuale si 9 cripte comune pentru 5073 soldati si ofiteri cazuti la datorie. Cazare in zona Targu Neamt.

Ziua 2: Targu Neamt (70 km)
Mic dejun. Vom  vizita: Cetatea Neamt, cetate medievala amplasata la marginea de nord-vest a orasului Targu Neamt, una dintre cele mai bine intarite cetati de care a dispus statul medieval moldovenesc. Plecam spre Manastirea Agapia (manastire de maici, una dintre cele mai mari din tara, cu peste 300 maici) cu  o oprire pe drum la casa-muzeu Ion Creanga din HumulestiNe indreptam, apoi, pasii catre Manastirea Neamt (manastire ortodoxa de calugari, vechi asezamant monahal din Moldova). Cazare in zona Targu Neamt.

Ziua 3: Targu Neamt – Vatra Dornei (230 km)
Mic dejun. Ne deplasam pe ruta Targu Neamt – Gura Humorului – Marginea – Vatra Dornei. In periplul nostru, vom vizita: Manastirea Voronet (constituie una dintre cele mai valoroase ctitorii ale lui Stefan cel Mare, ridicata în anul 1488), colectia de Ceramica Neagra si muzeul Etnografic de la Marginea, Manastirea Sucevita si Manastirea Moldovita (vechi asezamant monahal, cu un important trecut istoric fiind amintita inca din perioada voievozilor Musatini)Tot in aceasta zi, vom vizita muzeul Oualor Incondeiate (colectia acestui muzeu cuprinde atat oua incondeiate din aceasta zona, cat si oua incondeiate din diferite colturi ale lumii). In acest muzeu sunt expuse si alte oua rare, precum cele de emu, nandu, tinamu, ou de broasca testoasa, de crocodil, strut, fazan, prepelita. Cazare in zona  Vatra Dornei.

Ziua 4: Vatra Dornei – Bucuresti (540 km)
Mic dejun. Intoarcere pe traseul Vatra Dornei – Bicaz – Miercurea Ciuc – Brasov – Bucuresti. Admiram: lacul Izvorul Muntelui (cel mai mare lac artificial amenajat pe raurile interioare din Romania. Totodata, lacul reprezinta locul unde se oglindeste Muntele Ceahlau in zilele insorite), Cheile Bicazului (au fost formate de raul Bicaz si fac legatura intre Transilvania si Moldova), Lacul Rosu (cel mai mare lac natural montan din Romania, lac de baraj naturalformat în 1837, la poalele Hasmasului Mare). Sosire in cursul serii in Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.

Servicii incluse:
- Transport autocar clasificat;
- 3 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri 2*- 3*;
- Excursiile prezentate in program;
- Ghid insotitor.

Nu sunt incluse:
- Intrarile la obiectivele turistice.

TRANSFERURI la BUCURESTI

Oras Punct imbarcare Ora Tarif/persoana
Constanta Gara Centrala 02:00 25 Euro
Giurgiu Rompetrol vis-a-vis de Kaufland 04:30 10 Euro
Pitesti Petrom Bascov 04:00 10 Euro
Ramnicu Valcea Petrom iesire Pararela Nord 02:30 20 Euro
Sibiu Hotel Select – Pod Cibin 00:30 25 Euro
Craiova McDonald's 02:00 20 Euro
Slatina Benzinaria Lukoil 03:00 15 Euro

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus sau autocar, in functie de marimea grupului.
Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic. 
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita.

Informatii utile
- Grup minim 35 persoane. Agentia poate anula, reprograma sau recalcula un circuit, daca grupul minim necesar nu s-a realizat. In acest sens, vor fi transmise informari conform conditiilor de anulare din contractul de prestari servicii.
- Acte necesare: carte de identintate.
- Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor si soferilor se vor comunica cu 2 zile inainte de plecare.
- Locurile in autocar vor fi atribuite de sistemul de rezervari si vor fi mentionate in contract.
- Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu sunt obligati sa achite suplimentul de single.
- Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
- Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
- Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 5-20 lei/persoana/noapte).

ET

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia