fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Circuite externe 2019

Budapesta-Viena-Bratislava 2019 (autocar)

Budapesta-Viena-Bratislava - 2019
Budapesta – Viena – Bratislava – Esztergom
Transport: autocar/5 zile/4 nopti
Plecari:
04.02 (vacanta intersemestriala),
22.04 (vacanta de primavara),
13.06 (Rusalii), 07.08, 18.09.2019 

TARIF: 230 EURO/ persoana/loc in camera dubla pentru plecarea din 04.02
TARIF: 260 EURO/ persoana/loc in camera dubla pentru plecarea din 22.04, 13.06, 07.08, 18.09.2019
Supliment camera single: 100 EURO.
Reducere treia persoana in camera dubla (pat suplimentar): 20 EURO
Copil 2– 11.99 ani in camera cu 2 adulti: 150 EURO

Program

ZIUA 1: BUCURESTI – BUDAPESTA – 850 KM
Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 05:00, pe traseul Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Sebes – Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii. Cazare in Budapesta la Atlantic Hotel 3* (sau similar).

ZIUA 2: BUDAPESTA – VIENA – tur de oras inclus si Palatul Schonbrunn (intrare optionala) – 244 KM
Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom incepe vizita cu un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 4 ore). Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Dupa amiaza va propunem o vizita la Palatul Schonbrunn, una dintre atractiile principale ale Vienei, ce are peste 1400 de camere, dintre care pot fi vizitate doar 40. Intrarea in palat nu este inclusa (pret informativ: 20 euro/persoana). Transfer la hotel. Cazare la Arion Cityhotel Vienna 3* in Viena (sau similar).

ZIUA 3: PADUREA VIENEZA – MAYERLING – MANASTIREA HEILIGENKREUZ (OPTIONAL)
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde, in 1889, Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea cisterciana Heiligenkreuz intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei. Ne intoarcem in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein in cursul dupa-amiezii. Tarif informativ: 30 EURO/persoana, minim 30 platitori). Cazare in Viena. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Va recomandam o plimbare in centrul Vienei si masa de seara in renumitul cartier Grinzing.

ZIUA 4: BRATISLAVA SI COTUL DUNARII – 339 KM
Mic dejun. La ora 08.00 plecare spre Bratislava; scurta oprire in centrului istoric (cca o ora si jumatate). Traseul continua pe Valea Dunarii, cu superba Catedrala a Adormirii Maicii Domnului si a Sfantului Adalbert din Esztergom (locul incoronarii regilor maghiari). Sosire in Budapesta si cazare la hotel 3*. Optional, va propunem croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoana, apa minerala si bauturi racoritoare (tarif informativ: 35 EURO/persoana, minim 30 platitori, include si transfer cu autocarul plus ghid local de limba romana). Cazare in Budapesta la Atlantic Hotel 3* (sau similar).

ZIUA 5: BUDAPESTA – BUCURESTI – 850 KM
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, vom facem turul panoramic al Budapestei, admirand obiectivele celebre: Cetatea Budei, Parlamentul, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta si Podul Libertatii. Plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul noptii, in functie de formalitatile vamale.

Tariful include:
- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
- 4 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 2 nopti in Budapesta, 2 nopti in Viena;
- tur panoramic in Budapesta, Viena si Bratislava;
- insotitor roman de grup.

Tariful nu include:
- intrarile la obiectivele turistice (optionale), in valoare de aproximativ 30 EURO – se achita local;
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/ persoana (persoane sub 60 de ani);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- excursiile optionale mentionate in program.

GRUP MINIM: 40 persoane
Pentru grup 35-39 persoane, pretul se majoreaza cu 10 EURO/ persoana.
Pentru grup 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/ persoana.
Pentru grup 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana.
Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania transportatoare sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia