fbpx
Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

Circuite externe 2019

Atena 2019 (avion)

Circuit Atena 2019
Acropole – Micene – Epidaur – Delphi – Cap Sounion – Croaziera in Golful Saronic
Transport: avion (5 zile/4 nopti)
Plecari: 13.05, 15.07, 16.09.2019
Tarif 389 euro/persoana loc in camera dubla
Supliment de single: 110 Euro
Reducere a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar): 10 EURO
Reducere copil 0 – 09.99 in camera cu doi adulti: 70 EURO

Program

Ziua 1: BUCURESTI – ATENA
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 14:35 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Atena (decolare la ora 16:35); sosire la Atena la ora 18:10. Transfer si cazare la hotel 3* superior. Optional se poate achita in agentie suplimentul pentru pachet de patru cine: 60 euro / persoana / pachet.

Ziua 2: ATENA
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Akropolis cu ghid grec, vorbitor de limba romana (pret informativ: 20 euro / persoana). Dupa amiaza, plimbari individuale sau, OPTIONAL, excursie “Apus de soare la Cap Sounion” (65 km). Ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al Greciei continentale (daca nu luam in considerare Peloponezul), pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Pret informativ: 75 euro / persoana (grup minim 15 platitori) - include transport cu autocarul, dejun pescaresc. Cazare hotel 3*.

Ziua 3: MYCENE – EPIDAVROS – NAFPLIO – CANALUL DE CORINT (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Peloponez (tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, vizitarea Palatului cu renumita “Poarta Leilor” si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul XIII, prima capitala a Greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani. Oprire pentru fotografii in zona portului din Nafplion cu perspectiva spre insula Burzi si Cetatea Palamidi. Pret informativ: 85 euro / persoana (grup 15 platitori) ce include: transport/autocar, pranz traditional, ghid local vorbitor de limba romana, bilete intrare obiective se platesc individual (nu sunt incluse in tariful initial) . Seara revenim in Atena pentru cazare.

Ziua 4: CROAZIERA LA INSULELE GOLFULUI SARONIC (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari sau vizite individuale. OPTIONAL, croaziera de o zi in Golful Saronic (Marea Egee) cu opriri in insulele Egina, Poros si Hydra. Pret informativ: 100 euro / persoana. Dejun inclus. Program folcloric pe vas. Se asigura transport cu autocarul la / de la punctul de imbarcare. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: ATENA- BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. La ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la ora 20:20.

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti – Atena – Bucuresti cu compania TAROM;
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* superior in Atena;
- transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- tur panoramic cu autocarul in Atena (inclusiv zona Akropolis);
- ghid local vorbitor de limba romana pentru Atena;
- insotitor de grup din partea agentiei;
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2018. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse:
- asigurarea medicala si asigurarea storno;
- excursile optionale si intrarile la obiectivele turistice nementionate in progeram;
- pachet 4 cine la hotel 60 euro / persoana – se achita in agentie;
- taxa de oras conform clasificarii locale a unitatii: 3 euro / zi / camera, se achita la receptie la sosire.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
BUCURESTI (Otopeni) 16:35 – ATENA 18:10
ATENA 18:45 – BUCURESTI (Otopeni) 20:20

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia