0725 499 985<<office@donaris.ro<<Program: Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Termeni si conditii Despre noi Contact Blog

DONARIS TOURS

Turism intern/extern | bilete de avion | sejururi | circuite

Blog de Travel

Blog de vacante si calatorii

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form
Recent blog posts

ţi doreşti să ajungi aici! E vacanţa de vis. Cipru de Nord este un teritoriu mic, de numai 3.355 de kmp, dar care te surprinde la tot pasul. Este destinaţia perfectă pentru o vacanţă de vis, recomandată de agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Cu o istorie de mii de ani, cu plaje incredibil de frumoase, cu munte şi mare îmbinate armonios în acelaşi loc, cu oameni primitori, mâncăruri delicioase, cu hoteluri luxoase şi cazinouri.

Nicosia (Lefkosa) este singura capitală din lume despărţită de o graniţă (linia verde). În Lefkosa timpul parcă a stat pe loc, prea putine construcţii fiind ridicate în ultimii zeci de ani. Principala atracţie a Capitalei este zona veche, cu clădiri coloniale, biserici transformate în moschei şi vechi caravanseraiuri. Există posibilitatea de a trece graniţa în partea de sud a oraşului (partea grecească). Trecerea se face uşor, pe baza paşaportului sau a cărţii de identitate.

Kyrenia (Girne), cea mai animată staţiune din Cipru de Nord, este traversată de munţii Pentadaktylos. Muntele şi marea se îmbină aici într-un cadru natural perfect. Pentru a înţelege mai bine istoria locului, trebuie să vizitaţi castelul din port, care datează din perioada bizantină şi care poartă însemnele invaziei veneţiene, ale Imperiului Otoman şi ale perioadei de dominaţie britanică. De pe turnurile circulare ale fortificaţiei puteţi admira golful. Punctul forte din Kyrenia este portul, dominat de clădiri construite de veneţieni, acum transformate în baruri şi restaurante, precizează agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

amagusta (Gazimagusa) este un adevărat muzeu în aer liber. Localitatea e faimoasă pentru vestigiile istorice de mii de ani. Centrul oraşului este un amalgam de vestigii gotice şi de biserici creştine transformate ulterior în moschei: Turnul lui Othello, Catedrala Sfântul Nicolae (transformată în moscheea Lala Mustafa Paşa), Biserica Sf. Petru şi Pavel, Palatul Veneţian, Poarta Oraşului, Mănăstirea Barnabas şi oraşul antic roman Salamis. De asemenea, zona este renumită pentru plajele cu nisip fin, acestea fiind unele dintre cele mai frumoase de pe insulă.

Donaris Tours vă oferă, de exemplu, un sejur de 7 nopți cu cazare la Hotel Oscar Resort 4* din orașului Kyrenia, cu transport cu avionul: costă491 de euro/persoană/loc în cameră dublă, cu demipensiune şi taxă de aeroport inclusă, cu plecare pe 2 sau 9 iunie 2017. DETALII, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată. Rezervă acum și profită de ofertele la prețuri reduse! OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Last modified on
Hits: 138
Rate this blog entry:
0

Tratament la mare. Atât pentru iubitorii de plajă, cât și pentru cei care caută o posibilitate de tratament, litoralul românesc este varianta ideală. Litoralul românesc dispune de diverse resurse balneare, ape minerale și mineralizate și de nămoluri terapeutice. Dintre toate acestea, după cum bine se știe, lacul Techirghiol este cunoscut în România și în lume pentru nămolul terapeutic folosit în afecțiuni reumatismale, ginecologice, ale căilor respiratorii și în probleme dermatologice.

Stațiuni precum Eforie Nord, Techirghiol, Saturn, Venus, Neptun și Mangalia dispun de baze de tratament cu felurite dotări. OFERTA COMPLETĂ, AICI.
Hoteluri cu bază de tratament în Mangalia: Hotel President 3* și Hotel Paradiso 3*. Stațiunea Mangalia este recomandată în tratamentul de afecțiuni reumatismale degenerative, afecțiuni ortopedice, boli ale sistemului nervos central și periferic, boli ale aparatului respirator, boli dermatologice, boli metabolice, boli ginecologice, boli ale aparatului digestiv și boli ale aparatului renal.

Citiți și: REZERVĂ ACUM! MINIVACANȚĂ DE 1 MAI LA MARE

-Sejur tratament balnear 2017 Mangalia – Hotel Paradiso*** – 1.148 de lei/persoană/6 zile.

Hoteluri cu bază de tratament în Eforie Nord: Hotel Europa 4*, Complexul Bran-Brad-Bega 4*, Mirage MED SPA 4* și Hotel Traian 3*. Stațiunea are o largă deschidere spre mare și o faleză de peste 30 de metri înălțime.

-Cură balneară wellness în Eforie Nord – Hotel Europa**** – 432 de euro/persoană/7 zile.

-Pachet „Mereu tânăr” Eforie Nord – Hotel Mirage MedSPA**** – 1.140 de lei/persoană/7 zile

-Sejur tratament balnear Eforie Nord – Hotel Traian*** – 532 de lei/persoană/5 zile.

Hoteluri cu bază de tratament în Neptun-Olimp: Hotel Cocor 4*, Hotel Doina 3* și Hotel 2D Resort &SPA 3*. Neptun este, pe lângă stațiune de agrement, și o renumită stațiune pentru tratarea problemelor de sănătate. Turiștii pot beneficia de tratamente balneare de electroterapie și kinetoterapie și de inhalații cu aerosoli.

-Sejur tratament balnear Eforie Nord – Hotel Traian*** – 532 de lei/persoană/5 zile.

Pentru informații suplimentare legate de tarife, oferte speciale, pachete de tratament și spa contactati agenția de turism DONARIS TOURS la unul din cele două sedii ale sale din Pitești și Bucuresti sau la numărul de telefon 0725.499.985.OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Last modified on
Hits: 468
Rate this blog entry:
0

De ce să alegi Băile Herculane? Băile Herculane constituie cea mai veche staţiune din România, deosebit de pitorească, ocupanta unui loc important în Parcul Naţional Valea Cernei-Domogled, cât şi în istoria ţării noastre. Situată la o altitudine de 160 de metri, pe aceeaşi paralelă cu Nisa şi Veneţia, Băile Herculane au fost construite pe locul unei străvechi falii vulcanice.

Stațiunea este recomandată în tratamentul bolilor aparatului locomotor (afecțiuni reumatismale articulare degenerative, afecțiuni reumatismale articulare inflamatorii, afecțiuni reumatismale articulare, sechele după traumatisme ale aparatului locomotor), al afecțiunilor sistemului nervos periferic (pareze, paralizii), în tratamentul afecțiunilor cronice ale aparatului respirator (bronșite, rinite, sinuzite, astm), al afecțiunilor ginecologice cronice, în tratamentul diabetului zaharat incipient, al intoxicațiilor cu metale grele, al bolilor digestive, al afecțiunilor ale ochilor sau în tratamentul sindromului supraponderal.

Contraindicații: boli acute, tumori, TBC, epilepsie, tulburări psihice și sindrom hemoragic.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune următoarele oferte:

“O săptămână la munte” la Hostel Saras’Sons 3* în perioada 16 iunie – 31 august 2017 la trariful de 867 de lei/persoană/6 nopți. Pachetul include: 6 nopți de cazare în cameră dublă, masă (tichete valorice) în valoare de 150 de lei/persoană/sejur și tratament cu 4 proceduri/zi/persoană. OFERTA COMPLETĂ, AICI

“O săptămână de refacere” la Hotel Dacia 2* în perioada 1 mai – 15 iulie 2017 la tariful de 545 de lei/persoană/6 nopți. Pachetul include: 6 nopți de cazare în cameră dublă cu demipensiune și 3 proceduri/zi/persoană. OFERTA COMPLETĂ, AICI.  

 
 Pentru informații suplimentare legate de tarife, oferte speciale, pachete de tratament și spa contactați agenția de turism Donaris Tours la unul din cele două sedii ale sale din Pitești și Bucuresti sau la numărul de telefon 0725.499.985. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Last modified on
Hits: 223
Rate this blog entry:

Posted by on in Agentia de Turism Donaris

Pelerinajul, înțeles ca și călătorie privată sau colectivă către un loc sacru, este o formă de cult și devoțională foarte răspândită în religiile antice, practicată și astăzi cu intensitate. Chiar dacă de la o religie la alta există diferențe importante în ceea ce privește timpul, modalitatea și semnificația pelerinajului, ideea de bază este comună și scoate în evidență necesitatea de a vizita zone considerate ca fiind “locuite” de divinitate, sub diverse forme, obiecte sacre ale unor fondatori de religii, relicve ale sfinților și martirilor sau chiar locuri legate de evenimente particulare.

Pelerinajul se practică în toate religiile din lume, unele drumuri și locuri de pelelerinaj devenind renumite. Astfel, pentru creștini sunt Ierusalim, Roma, Santiago de Compostela (cu Drumul lui Iacob) și Lourdes. Țelul pelerinilor evangheliști luterani este Loccum-Volkenroda, iar pentru lumea musulmană, Mekka.
b2ap3_thumbnail_Paste_Israel_11.jpg
În ceea ce privește pelerinajul înainte de venirea Mântuitorului, știm că vechii egipteni îl practicau în masă. De exemplu, ei se deplasau în pelerinaj spre localitatea Bubasti, după spusele lui Herodot. Indienii, din timpuri străvechi, dar și astăzi, au râul sacru Gange, iar japonezii, templul lui Amaterasu.

În lumea clasică păgână pelerinajul avea nu doar un caracter devoțional. Obiectivul consta și în atingerea unor scopuri bine determinate, cum ar fi obținerea de răspunsuri de la oracole sau vindecări miraculoase. În Grecia centre de pelerinaj erau templele și mormintele eroilor, iar în epoca romană pelerinii se îndreptau către sanctuarele unor divinități ca Zeus și Diana.

Înrădăcinată în Vechiul și Noul Testament, simpla vizită în Ierusalim și în alte locuri sfinte întreprinsă de evrei și creștini reprezintă fundamentul cultural și istoric al pelerinajului creștin, care, după cum este cunoscut, a avut ca primă arie de desfașurare partea orientală și în special Ierusalimul.

La sfârșitul secolului al IV-lea, pelerinajul în Ierusalim devenise o realitate bogată și elevată spiritual, care se alimenta din Sfânta Scriptură, din credință, din rugăciune, din practicile cultice și care, după părerea celor care îl practicau, le aducea creștinilor perfecțiunea în credință și în știință. Pe lângă persoanele care reprezentau “spuma” societății, erau și meseriași, comercianți și chiar și sclavi evadați care făceau pelerinaje în Locurile Sfinte.
b2ap3_thumbnail_Pelerinaj_Israel_Tel_Aviv_Funny_Travel.jpg
O alta etapă importantă a pelerinajului în Țara Sfântă îl reprezintă Betleemul. Este locul în care totul vorbea cu o simplitate rustică despre Hristos și în care puteau fi vizitate peștera și ieslea în care L-au găsit păstorii și L-au adorat magii. În apropiere de Betleem mai sunt și alte locuri legate de viața Mântuitorului Hristos, care au devenit locuri de pelerinaj: Betania, Nazaretul, Cana, muntele Tabor, Naimul și Capernaumul.

În secolele următoare practica pelerinajului va continua neîntreruptă și fără mari schimbări. Motivele pelerinajului:

- Pelerinul vizitează aceste locuri pentru a-și hrăni nu numai ochii sufletului, ci și vederea, care se bucură prin credință de plăcerea spirituală, așa cum se spune în Istoria călugărilor sirieni. Vizitarea locurilor sfinte aprinde focul dragostei dumnezeiești.

- Există în călătoria pelerinului o căutare de o intensitate excepțională, căutarea unei existențe și a unei exigențe cu atât mai deplină cu cât ea este plină de umilință.

- Un pelerinaj este și un act de mulțumire sau de pocăință, o rugăciune de mulțumire sau de căință pentru ispășirea unui păcat. Drumul anevoios al călătoriei este un semn al legământului făcut lui Dumnezeu în cazul rezolvării favorabile a unei cereri. Când este vorba de pocăință, oamenii sunt de obicei îmbrăcați în veșminte cernite. În Occident această practică va apărea în secolul al VI-lea.
b2ap3_thumbnail_deal-v14483671761.jpg
- Pelerinul venit într-un loc sfânt vrea să ia cu el, să ducă acasă ceva din sfințenia locului. El caută să materializeze într-un fel amintirea timpului petrecut în aceste locuri. Astăzi, oamenii cumpără diferite obiecte pentru a le oferi părinților, prietenilor, cunoscuților: iconițe, medalii, statuete, metanii, apă sfințită, etc.

Mai multe detalii despre pelerinajele promovate de agenția de turism Donaris Tours, aici: http://www.donaris.ro/sejururi-externe/pelerinaje

Sursa: epitesti.ro 

Last modified on
Hits: 413
Rate this blog entry:

Bucurați-vă de toate premisele unui concediu perfect alegând programele Senior Voyage pentru toamna 2016-primăvara 2017. Senior Voyage promovează pachete complete de vacanță din septembrie 2016 până în mai 2017 la tarife deosebit de atractive.
b2ap3_thumbnail_85554805_3.jpg
Senior Voyage este conceptul graţie căruia persoanele de peste 55 de ani (şi nu numai) pot beneficia de programe complete pentru a-şi petrece vacanţele în perioada sezonului turistic cu tarife reduse, respectiv octombrie-mai. Acest brand le este destinat în primul rând seniorilor. Preţurile pe care le au excursiile sunt făcute special pentru seniori. Fiecare senior poate, însă, să ia cu el în vacanță un însoţitor mai tânăr, care beneficiază în acest caz de aceleaşi preţuri. Persoanele care nu au însoţitor cu vârsta de peste 55 de ani plătesc un supliment.
Preţul este unul dintre punctele forte ale programelor. Este un lucru de care ar trebui să se bucure toată lumea cel puţin o dată pe an. 

b2ap3_thumbnail_portugal-travel.jpgDestinaţiile propuse de Senior Voyage au un numitor comun: clima lor în sezonul rece este deosebit de plăcută, chiar dacă media de temperatură nu recomandă plaja ca principală distracţie a sejurului. În sezonul 2016-2017, turiştii care vor opta pentru aceste sejururi vor avea ocazia să viziteze unele dintre cele mai frumoase ţări ale Europei: Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, dar şi Cipru şi Turcia. Senior Voyage este un brand cu o dezvoltare foarte rapidă.

PORTUGALIA - de la 445 de euro/persoană: http://www.donaris.ro/programe-senior-voyage-2016-2017/item/1596-senior-voyage-2016-2017-portugalia - disponibil în perioada septembrie 2016-iunie 2017.

TOSCANA (ITALIA) - de la 295 de euro/persoană: http://www.donaris.ro/programe-senior-voyage-2016-2017/item/1600-senior-voyage-2016-2017-italia-toscana - disponibil în perioada septembrie 2016-mai 2017.

TARA BASCILOR (SPANIA) - de la 395 de euro/persoană: http://www.donaris.ro/programe-senior-voyage-2016-2017/item/1598-senior-voyage-2016-2017-spania-tara-bascilor - disponibil în perioada octombrie 2016-mai 2017.

COSTA DEL SOL (SPANIA) - de la 395 de euro/persoană: http://www.donaris.ro/programe-senior-voyage-2016-2017/item/1590-senior-voyage-2016-2017-costa-del-sol - disponibil în perioada septembrie 2016-mai 2017.

NAPOLI-SORRENTO (ITALIA) - de la 295 de euro/persoană: http://www.donaris.ro/programe-senior-voyage-2016-2017/item/1595-senior-voyage-2016-2017-napoli-sorrento - disponibil în perioada septembrie 2016-mai 2017.

ELVEȚIA (POVESTEA ALPILOR) - de la 345 de euro/persoană: http://www.donaris.ro/programe-senior-voyage-2016-2017/item/1592-senior-voyage-2016-2017-elvetia 

Last modified on
Hits: 525
Rate this blog entry:
0

Posted by on in Agentia de Turism Donaris

Viaţa alertă pe care o ducem în fiecare zi ne duce des cu gândul la călătorii, relaxare şi timp de calitate petrecut în locuri frumoase alături de cei dragi. Vestea grozavă este că deşi cu toţii avem un program încărcat, avem posibilitatea să alegem câte o capitală europeană pe sezon în care să ne regăsim inspiraţia şi bineînţeles, pe noi înşine.

Călătoritul în sine este un mijloc de terapie. Fie că suntem în avionul, autocarul sau trenul care ne transportă către destinaţie, reuşim să ne detaşăm de cotidian şi să ne aventurăm către locuri şi ţări noi.

Fiecare anotimp are farmecul şi aerul său, aşadar am putea să asortăm câteva locaţii din Europa cu fiecare sezon în parte. Astfel, la fiecare sfârşit de an, ştim că am bifat unele din cele mai frumoase locuri la potenţialul lor maxim.

Primavara  vizităm Budapesta şi Parisul

Budapesta este renumită pentru istoria sa vastă, cele 8 poduri, biserici, catedrale, clădiri somptuoase şi mâncarea tradiţională extrem de gustoasă. În aprilie temperaturile sunt medii, uneori plouă, dar atmosfera este plăcută, mai ales datorită celui mai mare festival din capitala Ungariei – “Festivalul Primăverii”, care atrage peste 60.000 de vizitatori anual cu spectacole cinematografice, de teatru, muzicale şi de dans.

b2ap3_thumbnail_budapesta-primavara.jpg b2ap3_thumbnail_spring-in-paris.jpg

Parisul înfloreşte primăvara din toate perspectivele: zilele sunt calde ca în cântecul lui Frank Sinatra: “Aprilie în Paris”, iar toate grădinile sunt fascinante. În plus, în acest sezon, francezii şi turiştii de abia aşteaptă soarele după o iarnă mai mult ploioasă, pentru a-şi savura croissantele pe micile terase din centrul capitalei pariziene.

Vara mergem către Praga, Viena sau Londra

Pe măsură ce se apropie lunile de vară de la noi, ne gândim care loc din Europa ne-ar răcori puţin şi ne-ar feri de disconfortul termic, dorind să păstrăm totuşi o notă mondenă şi citadină. Propunem Viena, Praga sau Londra. Clădiri, istorie, muzee, parcuri de amuzament, centrele vivace pline de terase, dans în aer liber şi multă relaxare. Se spune că Londra este un mini rai pe pământ vara, datorită temperaturilor prietenoase şi a multiplelor evenimente: Sundance Film Festival, Sunset Safari, festivalul Somerset House sau carnavalul Nothing Hill.

b2ap3_thumbnail_London.jpg b2ap3_thumbnail_Prag_Karlsbruecke_Sommer.jpg

Toamna romantică ne trimite în Veneţia şi Amsterdam

Iubitorii de artă aleg Veneţia toamna pentru Bienala de Artă din septembrie. Arta, arhitectură, cinema, dans, muzică sau teatru, spectacole cu istorie sau expoziţii, toate într-un singur oraş. De asemenea nu sunt de ratat, apusurile superbe şi temperaturile plăcute care prelungesc vara pe canalele superbe adăugând o notă melancolică.

  b2ap3_thumbnail_venice_autumn.jpg  b2ap3_thumbnail_herfst-amsterdam.jpg

Iarna mergem catre sudul Europei: Barcelona şi Roma.

Ce poate fi mai plăcut, ca în sezonul rece să călătoreşti acolo unde temperaturile sunt cu plus, plajele încă prietenoase şi apa la ea acasă? Propunem Barcelona sau Roma. În Barcelona, luna ianuarie aduce temperaturi maxime de 15 grade, zăpada este o raritate, oraşul nu este foarte aglomerat, iar preţurile sunt mult mai accesibile decât vara. Relaxarea este prioritatea, în apropiere sunt multe insule de vizitat, iar Palma de Mallorca, Ibiza sau Andorra sunt locatii de bifat în acest sezon.

b2ap3_thumbnail_barcelona-ramblas_1760496b.jpg  b2ap3_thumbnail_shutterstock_94377613.jpg

Am străbătut cu imaginaţia toate anotimpurile şi o serie de oraşe minunate din Europa. Acum ne mai rămâne să ne facem planuri pe lângă vacanţele mari pentru mici escapade de week-end. În câteva ore de zburat eşti deja într-o altă lume, cu alte vibraţii, care ne vor da forte proaspete de care avem nevoie.

Last modified on
Hits: 1188
Rate this blog entry:
0

b2ap3_thumbnail_flights-airlines--blue_air1--620x300.jpg
Compania BLUE AIR
solicita urmatoarele informatii pentru toti pasagerii care calatoresc cu aceasta companie:

- nume / prenume conform documentului de identitate
- data nasterii
- tipul documentului cu care vor calatori (carte de identitate / pasaport)
- numarul documentului de identitate
- data de emitere
- data de expirare

Va rugam ca in momentul rezervarii sa ne comunicati toate aceste date;

Aceste informatii sunt OBLIGATORII. In lipsa lor, documentele de calatorie nu se pot emite, iar BLUE AIR isi rezerva dreptul de a refuza imbarcarea. 

 

Last modified on
Hits: 737
Rate this blog entry:
0

 Sunt multe activitati pe cere le puteti face in insula Thassos. Vom detalia doar cateva dintre ele, pentru a sti la ce sa va asteptati cand veti ajunge pe insula.

 1. Vizitati capitala insulei, Limenas, ce a fost construita pe ruinele vechiului oras antic. Aici se afla sanctuarul lui Poseidon, teatrul antic, Muzeul Arheologic Acropole și Agora (vechiul centru politic) . Capitala de asemenea ofera numeroase posibilitati de shoping, mai ales cand vine vorba de bijuterii fine, produse din piele și produse tradiționale (masline, vin, miere, brânza, ulei de masline).
b2ap3_thumbnail_6cc74b5b944794f270f3f9b1a573ab99.jpg

2. Pentru cei ce sunt interesati de modul in care se fabrica uleiul de masline va recomandam o vizita in satul Panagia. Aici angajatii fabricii va va arata doua metode de a fabrica uleiul: una tradiționala, iar cealalta mai moderna si care este mai des folosita in timpurile noastre. Daca nu doriti intregul tur, va puteti opri doar pentru a cumpara niste ulei de masline, deoarece preturile sunt foarte mici.

3. Nu trebuie uitat a se mentiona ca in insula Thassos este mierea cea mai buna. Sunt doua tipuri de miere: una mai inchisa, facuta dintr-un copac de pin mai inchisa si o miere aurie facuta din flori salbatice care se gasesc pe insula. Intregul proces de colectare a mierii de albine este foarte elaborat si interesant de vazut si este o experienta frumoasa daca aveti ocazia sa fiti martori.

b2ap3_thumbnail_dsc_0188.jpg

4. Nu ratati de asemenea Manastirea Sf. Arhanghel Mihail. In apropierea manastirii, aproape de mare, exista o pestera despre care se spune ca ar conține apa sfințita. Legenda spune ca, in timpul ocupatiei turcesti, in ciuda opresiunii cuceritorilor, credinciosii au continuat sa viziteze templul. Turcii au vrut sa distruga manastirea și a trimis un om sa intre in templu si sa otraveasca apa. Din fericire, planul a dat gres si a murit. Astfel izvorul a disparut din interiorul templului si apa sfintita a inceput sa curga intre stanci. Se spune ca daca aveti o problema de sanatate si beti apa din acest izvor, vei fi vindecat;

b2ap3_thumbnail_5479044836_fb74754e3b_b.jpg

5. Off Road Driving este o alta activitate care poate fi placuta in insula Thassos. Este un mod distractiv, rapid si confortabil pentru a descoperi locurile ascunse ale insulei.

6. Cand vine vorba de vacante si sarbatori, exista o mulțime de acest fel care se sarbatoresc pe aceasta insula, datorita faptului ca fiecare sat are propria biserica, care este, de obicei, dedicat propriului sau Sfant. Cea mai mare sarbatoare dupa Pasti este Sarbatoarea Adormirii, care are loc pe 15 august. Satenii si multi turisti iau parte la aceasta sarbatoare.

Daca v-am convis ca insula Thassos este o destinatie potrivita pentru vacanta dumnoavoastra, va invitam sa descoperiti ofertele noastre, accesand urmatorul link, http://www.donaris.ro/turism-extern/grecia/thassos 

Last modified on
Hits: 1228
Rate this blog entry:
0

Stiati ca...

O noua telegondola a fost inaugurata in luna Februarie la Sinaia. Instalatia ajunge la cea mai mare inaltime din Romania, respectiv 2050 m, iar in zona Valea cu Brazi ajunge la cea mai mare inaltime fata de sol inregistrata de o astfel de instalatie - 120 m. In plus, gondola este construita pe cel mai abrupt segment de transport pe cablu, avand o inclinatie de 450 la primii trei piloni. Instalatia are 42 gondole a cate opt locuri, astfel ca are o capacitate de transport de 1500 persoane pe ora si un traseu cu o lungime de 2000 m. Gondola este denumita Carp, dupa partia de schi cu acelasi nume si una dintre cele mai dificile din tara pentru schiori.

 

 b2ap3_thumbnail_38c6ea0b37abb4be2dd900517579ac21.gondola_sinaia_2.jpg   b2ap3_thumbnail_img_7748.jpg  b2ap3_thumbnail_telegondola-sinaia-2.jpg

Last modified on
Hits: 984
Rate this blog entry:
0

Problema locurilor pe plajă anul acesta pare să se fi rezolvat. În urma extinderii a plajelor, turiștii se vor bucura de un spațiu mult mai mare pentru plajă, fie pe chez-long, fie pe cearceaf sau baldachin.

Continuarea pe http://deltalitoraltravel.ro/campanie-de-promovare-plajelor-de-pe-litoralul-romanesc/

Last modified on
Hits: 758
Rate this blog entry:
0

PLAJE LARGITE - LITORAL ROMANIA

În Mamaia, Constanţa şi Eforie au fost aduse din largul mării, peste trei milioane de metri cubi de nisip, pentru ca la vară turiştii să nu mai stea înghesuiţi.

Cele mai populare plaje ale Constanţei, precum Tataia, 3 Papuci sau Modern, arată de nerecunoscut. În urma procesului de înnisipare, au apărut fâşii generoase de plajă. De ele se vor bucura turiştii începând de anul acesta. Practic, cei care vor veni la Constanţa în sezonul estival 2016 vor fi întâmpinaţi de peste 30 de hectare noi de nisip.

Plajele din Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru, Tomis Sud şi Eforie Nord au fost lărgite şi fiecare va avea o lăţime de 100 de metri. Autorităţile lucrează deja la un nou proiect, mult mai amplu, care presupune refacerea tuturor plajelor. 

Last modified on
Hits: 817
Rate this blog entry:
0