Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

 • ID
 • Populare
 • Noutăţi
 • Actualizate
 • Populare
 • Noutăţi
 • Actualizate

oferte

Afla primul cele mai noi oferte...

E-mail:
 

Revelion Iasi 2019 (autocar)

Revelion Iasi 2019
Transport: autocar (4 nopti)
Perioada: 
29.12.2018-02.01.2019
TARIF 1590 lei/persoana loc in camera dubla
Supliment de single: 400 lei
Reducere a 3-a persoană: 150 lei 

 

Program

Sâmbătă, 29.12: București – Iași (aprox. 390 km)
Plecare din București spre Iași. Sosire la hotel, unde suntem primiți cu țuică fiartă și colac moldovenesc. Pe seară e timpul să ne bucurăm de atmosfera de iarnă la tradiționalul târg de Crăciun din centrul orașului.

Duminică, 30.12: Castelul Sturdza și Cramele Bucium (aprox. 130 km)
Timp liber la dispoziție sau excursie opțională de o zi (extracost) pentru a vizita împrejurimile Iașiului. Pe traseu ascultăm povești și legende interesante despre viața marilor familii boierești din Moldova. Facem o plimbare pe domeniul Sturdza din Miclăușeni și un tur ghidat al romanticului castel, o adevărată bijuterie arhitectonică. Iar lucrurile nu se opresc aici, căci o surpriză se pregătește la castel! Vom fi întâmpinați de un grup de colindători, care să ne ureze un An Nou cu sănătate și belsug și ne încălzim cu “ceaiul casei”, pregătit din frunzele arborelui de Ginko Biloba, culese de măicuțele de la Miclăușeni din parcul dendrologic al domeniului. Plecăm spre Cramele Bucium și încheiem ziua cum se cuvine: cu o degustare a savuroaselor vinuri ale cramei, prezentate cu profesionalism de un bun cunoscător.

Luni, 31.12: Tur de Iași – Petrecere de Revelion
După micul dejun, pornim într-un tur de descoperire a Iașiului. Vedem Bojdeuca lui Creangă, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Palatul Culturii, Piața Unirii, Casa Dosoftei, Biserica Trei Ierarhi, Palatul Roznovanu, Strada Lăpușneanu, Universitatea Al. I. Cuza și multe altele. După-amiază program de relaxare pentru petrecerea de revelion. Ne așteaptă cina festivă cu open bar, muzică, dans, momente folclorice și multe surprize.

Marți, 1.01: Mănăstirile Iașului – Carnaval
După o noapte albă, servim un mic dejun târziu (brunch). Începem anul nou cu o plimbare printr-o atmosferă de poveste. Descoperim frumoasele mănăstiri fortificate ale Iașului, Golia, Bărboi și Cetățuia, oaze de liniște în mijlocul orașului. Încheiem cu o plimbare la așa–numiții "Plopi fără soț" de pe dealul Bucium, un pâlc de plopi din apropierea hanului Trei Sarmale, unde se ospătau și beau vinul prieteniei Eminescu și Creangă. Pe seară, carnaval cu masă festivă, muzică și dans.

Miercuri, 2.01: Iași - București (aprox. 390 km)/ După micul dejun, ne pregătim de plecarea spre casă.

Cazare/ Unirea Hotel & Spa 4*, www.hotelunirea.ro 
Localizare: Cunoscut pentru facilităţile de cazare în Iași la standarde înalte, Unirea Hotel & SPA este poziţionat în inima oraşului, cele mai multe obiective turistice fiind atinse printr-o plimbare de maxim 15 minute.
Facilitățile hotelului: Hotelul oferă acces gratuit la zona de spa cu piscină încălzită, saună, baie turcească, cadă cu hidromasaj şi sală de gimnastică. Oaspeţii se pot delecta cu diverse masaje şi tratamente de înfrumuseţare (contracost) sau pot face mişcare având la dispoziţie programele de aerobic. Restaurantul Panoramic de la etajul 13 oferă o vedere inegalabilă a oraşului. Sunt servite mâncăruri din bucătăria românească tradiţională şi specialităţi internaţionale.
Facilitățile camerelor: Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, cu canale internaționale, aer condiționat, seif, acces gratuit la internet de mare viteză și minibar. Pentru un plus de confort, se oferă halate de baie şi papuci.

Tariful include:
- 4 nopți cazare la hotel 4* în Iași
- Mic dejun bufet și cină
- Petrecere de revelion cu open bar, cină festivă, muzică și surprize
- Carnaval cu muzică și dans pe 1 ianuarie, cu prestație DJ, cină festivă și open bar
- Primire tradițională la sosire
- Acces gratuit la zona de spa cu piscină încălzită, saună, baie turcească, cadă cu hidromasaj şi sală de gimnastică
- Vizită la tradiționalul Târg de Crăciun
- Turul Iașiului istoric
- Vizită ghidată la mănăstirile Iașiului: Golia, Bărboi și Cetățuia
- Alte vizite conform descrierii
- Transport cu autocar modern, cu climatizare
- Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

Tariful nu include:

- Taxe și cheltuieli personale
- Intrările la obiectivele turistice
- Excursiile opționale

 

Companii aeriene partenere

membru IATA
Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

Hoteluri partenere

 • Cabana CumpanaCabana
  CUMPANA
 • Cabana CapraCabana
  CAPRA
 • Hotel Posada VidraruHotel
  POSADA VIDRARU
 • Hotel Posada Curtea de ArgesHotel POSADA
  Curtea de Arges
 • Hotel Star PitestiHotel STAR
  Pitesti
 • Hotel Escalade Poiana BrasovHotel ESCALADE
  Poiana Brasov
© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia