Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

 • ID
 • Populare
 • Noutăţi
 • Actualizate
 • Populare
 • Noutăţi
 • Actualizate

oferte

Afla primul cele mai noi oferte...

E-mail:
 

Revelion Cluj 2019 (autocar)

Revelion Cluj 2019
Transport: autocar (4 nopti)
Perioada: 
29.12.2018-02.01.2019
TARIF 1490 lei/persoana loc in camera dubla
Supliment de single:
300 lei
Reducere a 3-a persoană: 150 lei

 

Program

Sâmbătă, 29.12: București – Cluj Napoca (aprox. 450 km)
Plecare din București spre Cluj. Sosire la hotel, unde suntem primiți cu vișinată și cozonac ardelenesc. Pe seară e timpul să ne bucurăm de atmosfera de iarnă la tradiționalul târg de Crăciun din centrul orașului.

Duminică, 30.12: Castelul Bánffy - Mănăstirea Nicula – Gherla (100 km)
Timp liber la dispoziție sau excursie opțională de o zi (extracost), pentru a descoperi împrejurimile Clujului. Vizităm Castelul Bánffy, supranumit „micul Versailles al Transilvaniei”, odată reședința uneia dintre cele mai puternice familii de nobili maghiari. Continuăm cu vizitarea orașului Gherla. Considerată adevărata capitală a armenilor în exil, Gherla oferă zeci de biserici și clădiri în care istoria respiră la tot pasul. În apropiere poposim la Mănăstirea Nicula, important loc de pelerinaj și admirăm renumita icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului, pictată în anul 1681.

Luni, 31.12: Salina Turda – Petrecere de Revelion (aprox. 70 km)
Azi descoperim Salina Turda, care datează din sec. al XVII–lea și în prezent, după recenta modernizare este considerată unul dintre cele mai frumoase locuri de sub pământ din lume. După-amiază, relaxare pentru petrecerea de revelion. Ne așteaptă cina festivă cu muzică live, dans, momente folclorice și multe surprize.

Marți, 1.01: Tur de Cluj – Carnaval
După o noapte albă, servim un mic dejun târziu. Începem anul nou cu o plimbare prin Cluj. Traseul va acoperi istoria Clujului, din vremea romanilor până în prezent, evoluția sa de la pietrele oraşului roman Napoca, care pot fi găsite ca mărturie în Piaţa Unirii, până la vechea cetate a Clujului. Vizităm impresionantă biserică în stil gotic Sf. Mihail, vedem frumoasele palate ale orașului și aflăm poveștile familiilor nobile care le-au construit. Cercetăm o pagină importantă a istoriei românești în Piața Avram Iancu și descoperim o piaţă boemă, unde la o distanță de un secol, în două case vecine, doi regi s-au născut: Matei Corvin și Ștefan Bocskai. Pe seară, carnaval cu masă festivă, muzică și dans.

Miercuri, 2.01: Cluj Napoca – Rimetea – București (aprox. 465 km)
După micul dejun ne îndreptăm spre casă. Pe traseu ne oprim în pitorescul sat Rimetea, unde admirăm casele tradiționale cu o arhitectură deosebită și ne bucurăm de aerul curat. Rimetea a fost inclusă într-un proiect de conservare și valorizare a patrimoniului care a oferit localității o imagine de poveste.

Cazare /Grand Hotel Napoca 4*, www.hotelnapoca.ro 
Localizare: Hotelul Napoca beneficiază de o amplasare excepțională în inima Clujului, fiind situat pe malul şerpuit al râului Someşul Mic, la 250 de metri de Parcul Central.
Facilitățile hotelului: Restaurantul Atrium din incinta Grand Hotel Napoca oferă specialități alese atât din bucătăria românească, cât și din cea europeană, iar la barul hotelului se pot savura diverse băuturi. Există şi o terasă unde oaspeţii se pot relaxa şi admira zona înconjurătoare.
Facilitățile camerelor: Camerele au decor modern şi sunt prevăzute cu mochetă, aer condiţionat şi TV cu ecran plat. Există şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, sistem de acces pe bază de cartelă, acces Wi-Fi gratuit, sistem de climatizare, minibar, room service și serviciu de trezire. Băile sunt dotate cu duș sau cadă și articole de toaletă, uscător de păr, halate de baie și papuci.

Tariful include:
- 4 nopți de cazare la hotel 4* în Cluj Napoca

- Mic dejun bufet și cină
- Petrecere de revelion cu open bar, cină festivă, muzică live, momente folclorice și surprize
- Carnaval cu muzică și dans pe 1 ianuarie, cu prestație DJ, cină festivă și open bar
- Primire tradițională la sosire
- Vizită la tradiționalul Târg de Crăciun
- Turul Clujului istoric
- Vizită ghidată la Rimetea și Salina Turda
- Alte vizite conform descrierii
- Transport cu autocar modern, cu climatizare
- Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

Tariful nu include:
- Taxe și cheltuieli personale

- Intrările la obiectivele turistice
- Excursiile opționale

 

Companii aeriene partenere

membru IATA
Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

Hoteluri partenere

 • Cabana CumpanaCabana
  CUMPANA
 • Cabana CapraCabana
  CAPRA
 • Hotel Posada VidraruHotel
  POSADA VIDRARU
 • Hotel Posada Curtea de ArgesHotel POSADA
  Curtea de Arges
 • Hotel Star PitestiHotel STAR
  Pitesti
 • Hotel Escalade Poiana BrasovHotel ESCALADE
  Poiana Brasov
© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia